Knut Arild Hareide skal bli pappa

KrF-lederen og kona venter sin førstefødte neste år.

BLIR FORELDRE: KrF-leder Knut Arild Hareide og kona Lisa Marie Larsen skal bli pappa og mamma for første gang, i april neste år.  Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: KrF-leder Knut Arild Hareide og kona Lisa Marie Larsen skal bli pappa og mamma for første gang, i april neste år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Krf-leder Knut Arild Hareide (39) skal bli pappa for første gang i april neste år. Det bekrefter han overfor VG Nett.

- Ja, det stemmer at vi skal bli foreldre. Vi gleder oss veldig. 2013 blir et jubelår, sier Hareide.

Hareide giftet seg i sommer med kjæresten Lisa Maria Larsen (28), så de vil kunne feire sin første bryllupsdag sammen med sin førstefødte. De vet imidlertid ikke om de venter en liten gutt eller en liten jente.

Lisa Maria Larsen bekrefter nyheten overfor Seoghør.no.
 
- Vi gleder oss! uttaler den vordende moren.

Det var også hun som først slapp den gledelige nyheten, ved å legge ut et bilde på Facebook der hun selv og Hareide er iført matchende tøfler - med et par babytøfler på gulvet mellom seg.

- Det er mamma som har laget alle tøflene. Hun gleder seg til å bli bestemor igjen, forteller Hareide til VG Nett.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kostbar skilsmisse for Crowe 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer