Knut Arild Hareide:

Knut Arild Hareide og kona har blitt foreldre

Fikk en datter.

FORELDRE: Knut Arild Hareide og kona har fått en datter. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Knut Arild Hareide og kona har fått en datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria Hareide har fått barn. Det bekrefter paret i en SMS overfor VG.

– Vi er utrolig takknemlig og glade over vår lille prinsesse som kom i går kveld på Ullevål. Alt godt med Lisa Maria og den lille, skriver Hareide i en SMS til avisa.

Paret har fått en datter, og dette blir dermed parets tredje barn. Fra før har ekteparet sønnen Tord Olav (4) og datteren Sara Margrethe (6).

Politikeren kan også avsløre overfor avisa at deres nye datteren ikke har fått et navn enda.

Det var i april i år at paret kunngjorde at de ventet sitt tredje barn. De bekreftet de overfor ukebladet Her og Nå.

- Vi gleder oss veldig, så det blir en fin sommer dette året. Vi er innstilt på å gå tilbake til bleieskift og våkenetter, og da er det ekstra godt å ha Knut Arild mer hjemme, sa Lisa Maria Hareide til ukebladet den gang.

GODT GIFT: Paret giftet seg i 2012. Nå har de fått sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Paret giftet seg i 2012. Nå har de fått sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Glad i familien

Den tidligere partilederen er svært glad i familien, men det hender han ikke får prioritert dem i like stor grad som han ønsker. Han har tidligere fortalt til Dagbladet at han har skjønt at de må heves på prioriteringslisten.

- Er det én ting som er krevende i vår relasjon, så er det tid. Jeg skulle hente Sara i barnehagen, og så innså jeg at flere foreldre hilste på meg for første gang. Da fikk jeg dårlig samvittighet overfor Sara og kona, sa han i 2016.

- Det var kjærkomment å bare kunne være sammen med familien, og jeg skjønte at jeg må bli bedre på å prioritere dem fremover. Det handler om hva livet mitt skal være, fortsatte han.

Mistet sitt ufødte barn

Knut Arild og Lisa Maria giftet seg sommeren 2012 i Moi i Rogaland. Året før avslørte han overfor Se og Hør at han hadde funnet kjærligheten med henne. Siden den gang har paret vært profilerte, og stiller stadig opp til intervjuer.

Gleden over å skulle bli foreldre på nytt er trolig stor hos ekteparet Hareide. I 2017 fortalte de nemlig svært åpenhjertig om sorgen de gikk gjennom da de i 2014 egentlig skulle bli foreldre på nytt.

I april samme år mistet Hareide-paret sitt ufødte barn. Nyheten fikk det profilerte paret samme dag som KrFs politiske seier den våren ble offentliggjort, reservasjonsløsningen for leger.

Da pressekonferansen ble avholdt, satt paret på sykehuset i sorg. I et intervju med «God kveld Norge» fortalte Hareide seinere om den vanskelige opplevelsen.

LES OGSÅ: - Lisa Maria mener jeg var enklere å leve med før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer