Jennifer Aniston på Instagram:

Knuste verdensrekorden til Meghan og Harry

«Friends»-stjernen slo hertugparets rekord med nesten en halvtime.

VERDENSREKORD: Jennifer Aniston kan nå fryde seg over å være den som har nådd én million følgere på Instagram raskest i hele verden. Foto: NTB Scanpix
VERDENSREKORD: Jennifer Aniston kan nå fryde seg over å være den som har nådd én million følgere på Instagram raskest i hele verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag forrige uke fikk «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (50) fansen til å juble, da hun ble medlem av bildedelingstjenesten Instagram.

Tidligere har 50-åringen uttalt at sosiale medier ikke er noe for henne, men nå har hun altså gjort helomvending. På kort tid økte også stjernens følgerantall, og det tok ikke lange tiden før hun nådde én million følgere. Det gikk faktisk i rekordfart.

Det tok nemlig bare fem timer og 16 minutter, og dermed sitter Aniston nå på verdensrekorden i å nå et sjusifret følgerantall raskest.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Slo Meghan og Harry

Guinnes World Records skriver på sine nettsider at dette er den tredje gangen rekorden blir slått i 2019.

Tidligere var det prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) som hadde verdensrekorden, da de nådde én million følgere på fem timer og 45 minutter. Før dette hadde den 22 år gamle K-Pop-stjernen Kang Daniel fra Sør-Korea nådd en følgerskare på over én million på drøye elleve timer.

Dette er imidlertid ikke Anistons første verdensrekord. Sammen med «Friends»-kollegene Lisa Kudrow (56) og Courteney Cox (55), har hun nemlig tittelen som høyest betalte kvinnelige tv-skuespiller per episode.

I 2008 hadde hun rekorden som verdens mektigste, kvinnelige skuespiller sammen med Angelina Jolie (44) - en tittel duoen da delte.

Enorm interesse

«Og nå er vi Instagram-FRIENDS også. Hei Instagram», skrev Aniston på bildedelingstjenesten fredag, da hun delte et bilde med «Friends»-kollegene fra den populære serien.

At Anistons tilstedeværelse på Instagram er noe mange har ventet på, er det liten tvil om. Glade fans jublet i kommentarfeltet da hun delte sitt første innlegg, og antall følgere steg, som sagt, i rekordfart.

Det ble faktisk så mye aktivitet på profilen til 50-åringen at hele Instagram-systemet hang seg opp, og på et tidspunkt var også Anistons bruker nede. Instagrams talsperson uttalte til People at de var klar over problemet, og at de jobbet med det.

Etter kort tid var brukeren oppe og gikk igjen, og i skrivende stund har Aniston over elleve millioner følgere.

Hun har siden delt et humoristisk innlegg som spiller på det faktum at hun «ødela» bildedelingstjenesten.

«Jeg sverger, jeg mente ikke å ødelegge den. Takk for den snille, sviktende velkomsten», skriver hun til en video der hun tilsynelatende ødelegger mobiltelefonen sin med vilje ved å slå den hardt i et bord.

LES OGSÅ: «One Direction»-stjernens eks raser etter bruddforvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer