Knuste Northugs rute og stakk av med skia

- Hvis du ser en mann med masse Swix-utstyr, et par ski og en stav, så ring politiet, sier Northugs manager.

KNUSTE RUTA: Petter Northugs rute ble knust lørdag kveld, og tyver stakk av med masse utstyr.  Foto: Privat
KNUSTE RUTA: Petter Northugs rute ble knust lørdag kveld, og tyver stakk av med masse utstyr. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld skulle det norske skiesset Petter Northug (26) hente sin manager Lars Gilleberg på fest i Oslo sentrum.

Northug parkerte sin Audi i Youngsgate ved Yongstorget for å plukke opp sin manager. Da de to kom tilbake 45 minutter seinere, var den ene ruta på bilen knust og tyver hadde stukket av med en rekke eiendeler.


Tyvene fikk med seg Petters pulsklokke fra Garmin, endel Swix-utstyr, et par Fisher-ski og en stav. Også managerens PC ble borte i innbruddet.

- Petter var min «privatsjåfør» denne kvelden. Da vi kom tilbake til bilen så vi at ruta var knust, og at alle eiendeler av verdi var borte. Så hvis du ser en mann i sommer-Oslo med masse Swix-utstyr, et par ski og en stav, kan du ringe nærmeste politikammer, sier Gilleberg, med glimt i øyet, etter episoden.  


Tirsdag kveld ble forholdet anmeldt til politiet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette fikk du ikke se på «Senkveld»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer