KNUSTE GANGEN: Tiger Woods og kona Elin skal ha knust deler av gangen og golfstjernens mobil da de slåss om mobilen i sitt eget hjem, hevder kilder til TMZ.  Foto: All Over Press
KNUSTE GANGEN: Tiger Woods og kona Elin skal ha knust deler av gangen og golfstjernens mobil da de slåss om mobilen i sitt eget hjem, hevder kilder til TMZ. Foto: All Over PressVis mer

Knuste gangen i slåsskampen

Og elskerinnen frykter for sin egen sikkerhet.

SEHER.NO: Tiger Woods og hans svenske kone Elin skal ha sloss i gangen om mobilen med SMSene fra Tigers elskerinne, mens både moren til Elin og Tigers mor var i huset.

Den sønderknuste gangen skal ha vært foranledningen til at de ikke ønsket å slippe inn politiet i etterkant, ifølge det amerikanske kjendisnettstedet TMZ.

Ifølge TMZ skal Tiger ha hatt kontakt med sin agivelige elskerinne Rachel Uchitel mindre enn en time før han krasjet med bilen på sin egen eiendom.

Etter at golfstjernen sendte tekstmeldingen til Uchitel, skal han ha blitt konfrontert av kona som krevde å få vite hvem han sendte melding til. Deretter skal hun ha dratt fra ham mobilen og ringt opp til Uchitel.

I den påfølgende kampen om mobilen skal både telefonen og mye av gangen ha blitt sønderknust.

Ved å ikke slippe inn politiet beskytter Tiger både seg selv og sin hustru, fordi de lokale lovene i Florida gjør at politiet er nødt til å reagere om de mistenker mishandling, skriver Expressen.

I går var det ventet at Uchitel ville snakke om romansen for første gang på en pressekonferanse, men den ble avlyste i siste liten på grunn av "uforutsette hendelser".

The Sun skrev hevdet i etterkant at nattklubbdronningens taushet skulle ha blitt kjøpt for rundt ti millioner kroner av Tiger.

Til TMZ avkrefter imidlertid venner nær Uchitel at det handler om penger. Hun skal heller være "redd for sin sikkerhet", fordi hun vet så mye også om Tigers andre forhold.

Kilden understreker at det ikke er Tiger hun er redd, men alle de andre personene som etter hvert er dratt inn i saken.

Møtene mellom Tiger og hans elskerinne skal ha blitt arrangert av barndomsvennen Bryon Bell. Bell skal både ha kjøpt flybilletter til Uchitel og booket henne inn på samme hotellrom som Tiger i Melbourne i november.

Det som i hvert fall er sikkert er at ti millioner kroner blir småpenger i forhold til det Tigers svenske kone Elin vil ende opp med om paret går til skrittet å skille seg etter dramaet den siste uken.

Ifølge US Weekly, som var de som offentliggjorde Tigers samtale til en av elskerinnene, vil Elin ende opp med over to milliarder kroner ved en skilsmisse.

Det er til sammenligning dobbelt så mye som det Michael Jordan måtte betale sin kone for tre år siden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette var nok en tabbe, Tiger!