VISER FØLELSER: - Alexander har aldri vært redd for å vise sine menneskelige sider. Heller ikke de dårlige, mener ungguttens manager, Kjell Arne Tiltnes. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VISER FØLELSER: - Alexander har aldri vært redd for å vise sine menneskelige sider. Heller ikke de dårlige, mener ungguttens manager, Kjell Arne Tiltnes. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Knuste fiolin og forlot scenen

- Det er ikke rasjonelt, men det er menneskelig, mener Alexander Rybaks pressetalsmann.

SEHER.NO: Mandag skulle Alexander Rybak (24) vært en del av TV-konserten «Lotta på Liseberg». Men prøvene gikk tydeligvis ikke slik den norske artisten ville, for plutselig skal Rybak ha slått fiolinen mot noen scenerekvisitter idet han startet på hiten og seierslåten fra MGP, «Fairytale».

På vei ut slo han nok en gang rundt seg med instrumentet, skriver VG.

Ifølge Alexander Rybaks pressetalsmann har han hatt influensalignende symptomer de siste dagene. Det, kombinert med hardt arbeidspress, gjorde at han avlyste sin opptreden på den direktesendte konserten senere på kvelden.
 
- Alexander knuste fiolinen sin. Det er ikke rasjonelt, men det er menneskelig, og han har aldri vært redd for å vise sine menneskelige sider. Heller ikke de dårlige, sier pressetalsmann Kjell Arild Tiltnes til avisen.
 
Tiltnes dro selv til Göteborg med en gang han fikk vite hva som hadde skjedd.

- Han har hatt et tøft program i det siste og fått mindre søvn enn det han har hatt behov for. Alexander er en gutt som stiller store krav til seg selv, og vi kjenner vel alle til at når ting ikke går slik vi ønsker kan vi få et utbrudd - at vi smeller med en dør eller kaster en tallerken i bakken, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brakk fingeren på seg selv