Knuste ankelen i skogsulykke

- Hadde granen truffet litt annerledes, hadde jeg vært død, sier «Jakten»-Odd Arild.

POPULÆRE BØNDER: Sammen med programleder Marthe Sveberg, og de andre bøndene  Anna-Liisa Evensen, Anders Ueland og Tor Magne Egge, leter Odd Arild Svalan etter drømmepartneren i årets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2
POPULÆRE BØNDER: Sammen med programleder Marthe Sveberg, og de andre bøndene Anna-Liisa Evensen, Anders Ueland og Tor Magne Egge, leter Odd Arild Svalan etter drømmepartneren i årets «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Odd Arild Svaland (56) har sjarmert både de kvinnelige frierene og TV-seerne i årets «Jakten på kjærligheten» på TV 2, men kun tilfeldigheter gjør at han i dag er i stand til å delta i programmet.

Under arbeidet med å pusse opp sin gård på Beisland utenfor Kristiansand, som han kjøpte for ti år siden, ble han ifølge Her og Nå alvorlig skadet i en skogsulykke.

- Jeg var ute i skogen for å hugge trær som jeg skulle bruke til panel. Idet den store granen skulle deise i bakken med voldsom kraft, skiftet den retning og traff en bjørk. Bjørken fungerte som en fjær og granen traff meg med stor kraft. Det var en forferdelig opplevelse, sier han til bladet.

Resultatet ble en knust ankel, men Odd Arild hevder kun englevakt førte til at det ikke gikk mye verre.

- Hadde granen truffet litt annerledes, hadde jeg vært død. Det er helt klart en episode som har preget meg, og gjør det fortsatt. Jeg er veldig forsiktig når jeg er i skogen, kanskje litt for forsiktig, sier han til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jakten-Anders: - Ser ikke på meg selv som noen damemagnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer