SLET: Sharon Osbourne slet med å finne ordene da hun gjestet The Talk for å snakke om sønnens sykdom. Foto: All Over Press
SLET: Sharon Osbourne slet med å finne ordene da hun gjestet The Talk for å snakke om sønnens sykdom. Foto: All Over PressVis mer

Knust over sønnens sykdom

Sharon Osbourne slet voldsomt i TV-intervju.

SEOGHØR.NO: Denne uken kom nyheten om at sønnen til rockestjernen Ozzy Osbourne (63), Jack Osbourne (26), lider av sykdommen multippel sklerose.

Mandag kveld stilte Jacks mor, Sharon Osbourne (59), opp til et intervju i TV-programmet «The Talk». Og der slet hun voldsomt med å finne ord som kunne beskrive hva hun føler om situasjonen.

- Han har det bra. Jeg vil takke alle som støtter ham, og sender tekstmeldinger og kjærlighet, sa hun etter en lang pause ifølge People.com.


Jack fikk diagnosen kun to uker etter at han ble pappa til datteren Pearl Clementine.

- Jeg vil bare takke alle for lykkeønskningene. Det er kjempebra for Jack, jeg tror at alle bønnene hjelper, sier Sharon.

Jack har selv uttalt til People at diagnosen skom som et stort sjokk.

- Jeg ble frustrert og sint og tenkte «Hvorfor nå? Jeg har en familie som liksom skal være det viktigste i livet mitt nå».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørte alvorlig sykdom