Youtuber Brittani Boren Leach:

Knust over sønnens (3 md.) brå død

Familien valgte å donere bort organene til sin lille sønn.

ÅPEN OM SORGEN: Brittani Boren Leach er i sorg over sønnens bortgang, bare tre måneder etter han kom til verden. Foto: Instagram.com/brittaniborenleach
ÅPEN OM SORGEN: Brittani Boren Leach er i sorg over sønnens bortgang, bare tre måneder etter han kom til verden. Foto: Instagram.com/brittaniborenleach Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brittani Boren Leach (29) så for seg å starte nyåret med fem friske barn i hus, men slik ble det dessverre ikke.

Youtuberen har derimot gjennomgått sitt verste mareritt de siste ukene.

På første juledag lå yngstesønnen og tok en lur, men da Brittani skulle se til ham oppdaget hun at han hadde sluttet å puste. Det skulle vise seg at den lille gutten aldri våknet igjen.

Flere medier har omtalt nyheten som en tragedie, blant annet Today, The Sun og People.

- Ville gitt alt

På Instagram, der 29-åringen har over 900 000 følgere, har hun delt en rekke sterke innlegg om sønnens sykehusinnleggelse, komatilstand og påfølgende død.

Den populære Youtube-stjernen publiserte tirsdag enda et hjerteskjærende innlegg på Instagram om bortgangen til sin og ektemannen Jeffs tre måneder gamle sønn, Crew.

- Åh, hvor mye jeg skulle ønske at dette bildet ble tatt i dag, jeg ville gitt alt for å holde ham så nær igjen, skrev hun nylig, og delte et tilbakeblikksbilde av seg selv med sønnen inntil kroppen.

- De av dere som fulgte meg før og «kjente» Crew, visste at han bodde i denne. Det var hans favorittsted å være. Vi begravde ham ikledd en kjole laget av brudekjolen min, med et lite favoritt-leketøy fra hver av søsknene hans, og dette stripete bæresjalet pakket godt over seg, fortsetter innlegget med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer