Youtuber Brittani Boren Leach:

Knust over sønnens (3 md.) brå død

Familien valgte å donere bort organene til sin lille sønn.

ÅPEN OM SORGEN: Brittani Boren Leach er i sorg over sønnens bortgang, bare tre måneder etter han kom til verden. Foto: Instagram.com/brittaniborenleach
ÅPEN OM SORGEN: Brittani Boren Leach er i sorg over sønnens bortgang, bare tre måneder etter han kom til verden. Foto: Instagram.com/brittaniborenleach Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Brittani Boren Leach (29) så for seg å starte nyåret med fem friske barn i hus, men slik ble det dessverre ikke.

Youtuberen har derimot gjennomgått sitt verste mareritt de siste ukene.

På første juledag lå yngstesønnen og tok en lur, men da Brittani skulle se til ham oppdaget hun at han hadde sluttet å puste. Det skulle vise seg at den lille gutten aldri våknet igjen.

Flere medier har omtalt nyheten som en tragedie, blant annet Today, The Sun og People.

- Ville gitt alt

På Instagram, der 29-åringen har over 900 000 følgere, har hun delt en rekke sterke innlegg om sønnens sykehusinnleggelse, komatilstand og påfølgende død.

Den populære Youtube-stjernen publiserte tirsdag enda et hjerteskjærende innlegg på Instagram om bortgangen til sin og ektemannen Jeffs tre måneder gamle sønn, Crew.

- Åh, hvor mye jeg skulle ønske at dette bildet ble tatt i dag, jeg ville gitt alt for å holde ham så nær igjen, skrev hun nylig, og delte et tilbakeblikksbilde av seg selv med sønnen inntil kroppen.

- De av dere som fulgte meg før og «kjente» Crew, visste at han bodde i denne. Det var hans favorittsted å være. Vi begravde ham ikledd en kjole laget av brudekjolen min, med et lite favoritt-leketøy fra hver av søsknene hans, og dette stripete bæresjalet pakket godt over seg, fortsetter innlegget med.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Med 174 000 abonnenter på Youtube-kanalen sin, har 29-åringen delt alt fra frieri til livet som mor. Følgerne hun har på Instagram har som nevnt fulgt henne fra tragedien startet, og hun har fått enormt med støtte i den tunge tiden.

I det ovennevnte Instagram-innlegget publiserte Brittani også en hilsen der hun oppfordrer foreldre der ute til å ta så mye bilder som mulig av barna sine, la skittentøyskurven stå og glemme oppvasken.

- Det betyr egentlig ingenting. Bare elsk barna deres, pust inn lukten deres, husk smilet deres, og elsk dem veldig hardt, fortsetter hun.

Donerte sønnens organer

I dagene etter sykehusinnleggelsen ble Crew holdt kunstig i live ved hjelp av en respirator, og familien måtte ta det tunge valget om å skru av maskinen. Før sønnens hjerte sluttet å slå, ønsket familien å donere organene hans til syke barn.

Etter at de tok den vanskelige beslutningen, samlet folk på sykehuset seg i gangene for å hedre den lille gutten da han ble trillet inn i operasjonssalen. Sønnen deres døde 30. desember, og organene hans reddet til sammen to babyer, skriver moren på Instagram.

Begravelsen fant sted onsdag i forrige uke, hvor Brittani valgte å dele bilder fra sermonien, etter at nettroll anklaget henne for å late som at sønnen var syk - ifølge The Sun.

- Vi gravla den søte babygutten vår i dag, og en del av meg gikk med ham, skriver hun.

Innlegget inkluderer et bilde av de tre sønnene som poserer sammen med Brittanis stedatter, og et bilde av baby Crews lille kiste dekket med blomster og en superhelt-kappe.

- Under seremonien strakte Carter seg mot meg og tok tak i hånden min. Så la Cooper hånden på våre, og så la Sydney sin på toppen. Jeg er så stolt av dem, skriver Brittani om barna.

Videre skriver hun:

«Vi vil alltid føle at vi mangler en bit av vår familie, fordi det gjør vi».

Reddet mirakel

Etter tragedien fikk Brittani en rørende telefonsamtale, som hun selv meddeler på sosiale medier.

For bare noen dager siden fikk familien den «bittersøte» samtalen, slik hun selv beskriver den, om at leveren hans reddet livet til en ett år gammel gutt, og at hjertet hans reddet livet til en syv måneder gammel gutt.

- Han ville blitt fire måneder i dag, og hvert eneste fiber i kroppen min savner ham hvert eneste sekund, skriver hun, og fortsetter:

- Men jeg har fått fred ved å vite at han var dét mirakelet som en annen familie ba for, og vi ber om at vi er i stand til å møte disse dyrebare guttene en dag. I løpet av tre korte måneder har han berørt og forandret flere liv enn de fleste, og til tross for smertene, er jeg stolt av at gud valgte meg til å være hans mor, er noe av det youtuberen deler i innlegget.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Boligmarerittet endelig løst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer