TV-stjernen Ellen DeGeneres’ tøffe tid

Knust etter to dødsfall

På kort tid mistet hun livsverket, ekskjæresten døde – og bestevennen tok livet sitt.

VOND PERIODE: Den siste tiden har Ellen DeGeneres hatt mye å stri med både profesjonelt og i privatlivet. Programlederen har fått mange utmerkelser for sitt show, men bak scenen skal arbeidsmiljøet ha vært giftig. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, File
VOND PERIODE: Den siste tiden har Ellen DeGeneres hatt mye å stri med både profesjonelt og i privatlivet. Programlederen har fått mange utmerkelser for sitt show, men bak scenen skal arbeidsmiljøet ha vært giftig. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, File Vis mer
Publisert

I desember ble flere Hollywood-stjerner rystet, da TV-stjernen og danseren Stephen «tWitch» Boss (1982–2022) tok sitt eget liv bare 40 år gammel.

Boss var kjent som den faste følgesvennen til Ellen DeGeneres (64) i hennes populære talkshow, og dødsfallet etterlot DeGeneres i dyp sorg.

«Jeg er sønderknust. tWitch var ren kjærlighet og lys. Han var min familie og jeg elsket ham med hele mitt hjerte», skrev DeGeneres på Instagram, der hun også delte et bilde sammen med sin bestevenn.

Eksen drept i bilkrasj

Det var etter hans deltakelsen i «So You Think You Can Dance» at Ellen fikk øynene opp for den spreke danseren. Hun ville lære seg å danse, og ba derfor om et møte.

Det som skulle være et profesjonelt samarbeid, ble også starten på et dypt vennskap mellom de to, og kameratens tragiske bortgang skal ha knust programlederen fullstendig.

Det tragiske dødsfallet føyer seg inn i en rekke kriser som DeGeneres har måttet takle de siste årene.

I august fikk hun den tragiske beskjeden om at ekskjæresten Anne Heche (1969–2022) var død etter å ha krasjet inn i et hus i Los Angeles. Heche ble bare 53 år gammel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer