HAR ALT: Angelina Jolie og Brad Pitt er Hollywoods mest kjente par. Men selv celebriteter får ikke alltid det de ønsker seg mest av alt i hele verden... Foto: Stella Pictures
HAR ALT: Angelina Jolie og Brad Pitt er Hollywoods mest kjente par. Men selv celebriteter får ikke alltid det de ønsker seg mest av alt i hele verden... Foto: Stella PicturesVis mer

Knust etter sjokkbeskjed fra legene

Barnekjære Angelina Jolie kan kanskje aldri få barn igjen.

SEHER.NO: Det sies at Angelina Jolie og Brad Pitt er på vei til Etiopia for å adoptere nok et barn.

Men til tross for at paret gleder seg til å få sitt syvende barn i huset, tar de det svært tungt at Jolie kanskje aldri kan få et biologisk barn igjen, skriver OK!.

Bladet bruker forsidetittelen "Legene til Angelina: Aldri mer barn!".

Årsaken er at Oscar-vinnerens to tidligere forløsninger har vært svært kompliserte, og at hun nå har blitt rådet av legene til å vente lenge med å bli gravid igjen - eller å ikke bli gravid igjen i det hele tatt.

- Hennes tidligere graviditeter endte opp med akutte keisersnitt. Hun har blitt fortalt at hun må vente minst et år etter fødselen, og at det er tryggest hvis hun aldri mer blir gravid, sier en kilde nær Pitt og Jolie til bladet.

- Angelina risikerer å få slag eller hjerteinfarkt, og fordi hun fikk graviditetesdiabetes, er det er en stor sjanse for at hun får det igjen. Barnet risikerer da å få diabetes.

Angelina skal ha tatt legenes budskap svært tungt, og er angivelig knust etter sjokkbeskjeden.

- Jeg elsker å være gravid. Det får meg til å føle meg som en kvinne. Og jeg er en som syns at en graviditet er svært sexy, har hun tidligere fortalt Vanity Fair.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Hva har skjedd med deg, Katie?