Channing Tatum:

Knust etter bruddet

Det har gått under en måned siden det ble slutt mellom Channing Tatum og Jessie J.

NOK ET BRUDD: Dette er Channing Tatum sitt andre brudd på to år. Her er han og Jessie J avbildet sammen før de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
NOK ET BRUDD: Dette er Channing Tatum sitt andre brudd på to år. Her er han og Jessie J avbildet sammen før de gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er under en måned siden nyheten kom om at Channing Tatum (39) og Jessica Ellen Cornish (31), eller Jessie J som hun er kjent som, hadde gått fra hverandre. Nå kan det se ut til at førstnevnte ikke takler bruddet særlig bra.

Det er ikke lenge siden ryktene begynte å svirre om at Channing hadde lastet ned datingappen Raya, som visstnok er en app eksklusivt for kjendiser, og den gang kunne det virke som at skuespilleren var klar for å gå videre fra eksen.

Tirsdag kveld gikk imidlertid «Magic Mike»-stjernen ut med et sitat på Instagrams historiefunksjon, der flere nettsteder, blant annet E! News, mener at han sikter til bruddet mellom ham og Jessie:

«Jeg har vært ødelagt på tusen måter, og nå vet jeg tusen måter å gjenoppbygge meg selv på».

Foto: Skjermdump / Instagram
Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Jessie i sorg

Selv om det er vanskelig å vite akkurat hva Channing Tatum legger i sitatet, kan det virke som om han har vært langt nede den siste tiden - men at han nå er i ferd med å komme til hektene igjen.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Hollywood-stjernen er ikke den eneste som har delt megetsigende innlegg på sosiale medier etter bruddet. Daily Mail meldte tidligere denne uken at Jessie J også har tatt til Instagram, der hun publiserte ikke bare ett, men hele tre bilder på sin story.

«Vær så opptatt av det som er best for hjertet ditt at du er villig til å gjennomgå de mest ubehagelige og vonde endringer og vekst. At du nekter å godta noe mindre enn fullstendig kjærlighet og harmoni», skrev hun, og fortsatte:

«La oss lege slik at vi kan slutte å såre mennesker vi elsker ved et uhell fordi vi projiserer våre egne sår over på dem».

Videre avsluttet stjernen med følgende tekst:

«Forsinkende følelser er, vel, ikke så artig».

Det er som nevnt ikke kjent om eksparet sikter til hverandre i disse meldingene, ettersom de ikke nevner noen navn, men det er nærliggende å tro at de sikter til det nylige bruddet.

- Du er så veldig spesiell

Før Channing fant lykken med Jessie J, hadde han et ti år langt ekteskap med Jenna Dewan (39), som han fikk datteren Everly (6) med. Jenna venter for tiden barn med kjæresten Steve Kazee (44), som hun ble sammen med i 2018.

Channing og Jenna gikk fra hverandre for snart to år siden, og i mars i fjor kunne han bekrefte på sin egen Instagram-konto at han og Jessie hadde funnet tonen.

- Ønsker deg den lykkeligste dagen fylt med kjærlighet og lys. Du kom inn i verden på denne dagen og satte fyr på den. Du har velsignet øynene, ørene, hjertene og livene våre, skrev filmstjernen, og la til:

- Tusen takk for at du er deg selv. Du er så veldig spesiell. Gratulerer med dagen,baby.

På Jessie sin Instagram-konto ser det ikke ut til at hun har noen bilder av ekskjæresten.

LES OGSÅ: Derfor er han ikke med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer