LYKKELIGERE TIDER: Amber Heard og Tesla-millionær Elon Musk har gått hver til sitt etter ett år som kjærester. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGERE TIDER: Amber Heard og Tesla-millionær Elon Musk har gått hver til sitt etter ett år som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Amber Heard:

- Knust etter bruddet med kjæresten

Forholdet mellom Amber Heard og Elon Musk skal være over.

Publisert

(Seoghør.no) I fjor sommer ble det kjent at skuespiller og modell Amber Heard (31) hadde funnet lykken på ny, etter det vonde bruddet med «Pirates of the Caribbean»-stjerna Johnny Depp (53).

Ambers utkårede var ingen ringere enn Tesla-milliardær Elon Musk (46), men etter ett år sammen melder The Sun at paret har gått hver til sitt.

<p>PÅ DATE: I mai ble Elon Musk og Amber Heard observert sammen i Sydney, hvor de var ute på en romantisk middag sammen. Foto: NTB Scanpix
</p>

PÅ DATE: I mai ble Elon Musk og Amber Heard observert sammen i Sydney, hvor de var ute på en romantisk middag sammen. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

- Hans beslutning

Overfor Mail On Sunday forteller en kilde nær duoen at 31-åringen er knust etter bruddet, og at det angivelig skal være Elon som har avsluttet romansen.

- Det er over mellom Amber og Elon, og hun er knust. Det var hans beslutning, og det ble slutt for en uke siden.

Kilden forklarer videre at 46-åringen skal ha basert valget sitt på «urovekkende oppførsel» fra Ambers side.

- Amber kan være veldig manipulerende og egoistisk. Nå er Elon tilbake i Los Angeles, mens hun forsøker å bearbeide sorgen i Australia, sier kilden.

Duoen ble først observert sammen i London i fjor, og Amber har tidligere bekreftet romansen i form av et bilde hun la ut av paret på Instagram.

Firebarnsfaren har tidligere vært gift tre ganger, hvor to av dem var med den britiske skuespilleren Talulah Riley. Hun søkte imidlertid om skilsmisse fra Elon i mars i fjor.

Cheeky

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Overfor Daily Mail sier en talsperson for Elon at de ikke ønsker å kommentere saken.

Gift i 15 måneder

Nyheten kommer om lag et halvt år etter at skilsmissen mellom Amber og Depp gikk gjennom hos domstolen i Los Angeles.

Det var i mai i fjor det først ble kjent at «Pirates of the Caribbean»-stjernen og Amber skulle gå hver til sitt, etter 15 måneder som ektepar.

SKILT ETTER 15 MÅNEDER: Skuespiller Amber Heard og Johnny Depp giftet seg i februar 2015, men ekteskapet varte ikke lenge. Her er paret avbildet sammen på en galla i januar 2016. Foto: Pa Photos
SKILT ETTER 15 MÅNEDER: Skuespiller Amber Heard og Johnny Depp giftet seg i februar 2015, men ekteskapet varte ikke lenge. Her er paret avbildet sammen på en galla i januar 2016. Foto: Pa Photos Vis mer

Nyheten om bruddet mellom henne og Depp slo ned som en bombe i Hollywood, og bilder av det som angivelig var en forslått Heard gikk verden rundt.

Stjerna fikk innvilget et midlertidig besøksforbud mot ektemannen, og en real mediestorm fulgte - der Heard og Depp rettet ulike anklager mot hverandre.

I august ble det inngått forlik i skilsmissesaken, og resultatet ble at Depp måtte betale sju millioner dollar - nesten 60 millioner kroner - i erstatning til Heard.

Samtidig trakk hun søknaden om besøksforbud - og voldsanklagene.

LES OGSÅ: Viste seg ikke på rød løper på et halvt år. Nå er hun tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer