Knust etter å ha mistet omsorgsretten

Katherine Jackson ville bare slappe av en ukes tid. Så mistet hun omsorgsretten til Michael Jacksons tre barn.

FULLSTENDIG KNUST: Katherine Jackson er knust over det som har skjedd. Foto: All Over Press
FULLSTENDIG KNUST: Katherine Jackson er knust over det som har skjedd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Katherine Jackson (82) har vært på spa i Arizona, i litt over en ukes tid. I mellomtiden har barna til Michael Jackson vært hjemme i ni dager. I går mistet hun omsorgsretten.

- Det har vært rykter om at jeg har vært kidnappet av mine egne barn, men jeg har det bra. Jeg trengte bare en liten ferie, men jeg er knust over at noen har tatt fra meg barnebarna mine. Nå skal jeg rett hjem og ordne opp i dette, sier Katherine til ABC News.

I går fikk ett av hennes andre barnebarn, Tito Joe (34), midlertidig omsorgsrett over barna. Han skal angivelig ha hatt en farsrolle for barna de siste årene. Katherine skal også ha godkjent hans overtakelse av omsorgsretten, til tross for at hun mener det var helt unødvendig.

- Jeg ville aldri forlatt huset uten å gi instrukser om hvem som ta seg av dem. Jeg snakket med TJ og barna i går, og de har det bra. Men i mellomtiden er det noen som har sparket både barnepasserne, hushjelpen og kokken. Nå sier folk at de ikke har noe å spise, noe jeg er helt sikker på at de har. Men det er sannsynligvis ganske usunn mat, ettersom kokken ikke er tilstede, sier hun.

Tito Joe, mer kjent som TJ, er sønnen til barnas onkel Tito, som var bassisten i Jackson 5.

Det har den siste tiden stormet i Jackson-huset. Janet Jackson slo nylig Michaels datter Paris (14) i ansiktet og kalte henne «en bortskjemt liten drittunge», fordi hun delte så mye om familielivet, på det sosiale nettverket Twitter. Nå har Paris gjort det igjen.

- De lovte meg at bestemor skulle være hjemme i går. Hvorfor er hun ikke her enda? spør hun bekymret.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Michael jackson - Brøt sammen i gråt ved brorens grav  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer