PÅ DATE: Jennifer Aniston har blitt observert på date med Chris Gartin. Foto: All Over Press
PÅ DATE: Jennifer Aniston har blitt observert på date med Chris Gartin. Foto: All Over PressVis mer

Knust av Jennifers nye romanse

Vanligvis er det stjernens hjerte som blir knust, men ikke denne gangen...

SEHER.NO: Kjærlighetslivet til den tidligere «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (41) er mye omtalt. Flere ganger har forhold gått i vasken, og skuespilleren har endt opp såret. Men denne gangen er det Jennifer selv som er skyld i et knust hjerte.

Skuespilleren har den siste tiden blitt observert flere ganger med en mørkhåret mann, og romanseryktene florerte. Til slutt ble det funnet ut at mannen var «True Blood»-skuespilleren Chris Gartin (42).

Da skrev OK! Magazine at det ikke var noe hold i ryktene, for Gartin skulle nemlig være godt gift. Det var en påstand som ikke er sann, melder nå RadarOnline.com.

Nettstedet skriver at Jennifers nye romanse er en realitet, og at det har skapt dramatikk i vennegjengen. Chris Gartins ekskone, Joanne Gartin, er nemlig en del av Anistons innerste vennekrets. Chris og Joanne har to barn sammen.

Nå spør Hollywood seg om skuespillerstjernen endelig har funnet den rette.

Joanne Gartin er en bryllupsplanlegger fra Australia. Hun har tidligere blant annet stått bak Tori Spellings bryllup. RadarOnline.com skriver at hun sosialiserer i samme sirkel som Courteney Cox, David Arquette og nevnte Aniston. Og det var gjennom dette vennskapet Chris møtte Jennifer.

- Jeg er virkelig ikke interessert i dette, sier Joanne til nettstedet, men bekrefter samtidig at hun har vært en god venn med skuespilleren i over ti år.

Joannes stemor er derimot mer snakkesalig enn bryllupsplanleggeren selv, og bekrefter at dette har vært tøft for stedatteren å gå gjennom.

- Det har vært veldig vanskelig for henne. Det hele virker så rart, fordi Jo og Jen er så gode venner. Jeg synes det er merkelig at Jennifer gjør noe sånt, sier Robbie Ahlfield til Woman's Day Magazine.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er gift