«Kjendis-Farmen»:

Knust av «Farmen»-rivalen Aylar: - Smertelig vondt

Kari Jaquesson (54) ble første deltaker ut av «Kjendis-Farmen».

MÅTTE REISE HJEM: Trimdronning og kvinnesaksforkjemper Kari Jaquesson måtte forlate «Kjendis-Farmen» etter én uke. Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅTTE REISE HJEM: Trimdronning og kvinnesaksforkjemper Kari Jaquesson måtte forlate «Kjendis-Farmen» etter én uke. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets (og tidenes) første «Kjendis-Farmen»-tvekamp ble langt fra en kjedelig affære.

På forhånd hadde første- og andrekjempen, Kari Jaquesson (54) og Aylar Lie (32), konkludert med at det ikke var plass til begge på gården. Etter å ha røket i tottene på hverandre tidligere i uka, var det greit å erkjenne at de aldri ville komme overens.

Det betydde ikke at noen ville være den første til å ryke ut av «Kjendis-Farmen».

Satte «Farmen»-rekord

Det skulle nemlig gå hele åtte minutter før programleder Gaute Grøtta Grav blåste av melkespann-konkurransen mellom de to reality-rivalene, etter å ha gitt Jaquesson mange nok påpek om strake armer.

GA ALT: Kari Jaquesson kjempet iherdig for å holde melkespannene i riktig posisjon. Foto: TV 2
GA ALT: Kari Jaquesson kjempet iherdig for å holde melkespannene i riktig posisjon. Foto: TV 2 Vis mer

To minutter tidligere annonserte Grøtta Grav at kvinnetiden i melkespannholding var slått. Jaquesson og Lie hadde satt ny rekord.

- Jeg har jo ikke sett på «Farmen» før, så jeg visste ikke hva som var vanlig. Jeg holdt så lenge jeg klarte, sier Jaquesson, som jamret seg voldsomt i sluttminuttene.

- Det er en melkesyreøvelse som gjør smertelig vondt, forteller hun til Dagbladet.

Åtte minutter med blodslit holdt imidlertid ikke opp for trimdronninga. På andre siden sto Aylar Lie, nærmest uslåelig.

BEINTØFF: Aylar Lie gikk seirende ut av årets første «Kjendis-Farmen»-tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2
BEINTØFF: Aylar Lie gikk seirende ut av årets første «Kjendis-Farmen»-tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- En djevel i meg

- Det føles veldig bra å vinne tvekampen, men jeg hadde bestemt meg på forhånd. Det finnes en liten djevel i meg, og hun ville slå Kari, sier Lie i programmet.

Selv om Jaquesson påpeker at hun gjerne skulle ha vært lenger på tv-gården, legger hun ikke skjul på at det var godt å komme hjem.

- Etterpå tenkte jeg at jeg kunne ha risikert å bli værende på gården i mange uker, og det var ikke spesielt tilkallende. Jeg savnet familien, sier 54-åringen, som er mor til sønnene Ousman og Batu.

Til tross for at Jaquesson er vant til å se seg selv på tv, synes hun det har vært rart å se seg selv som «Farmen-Kari».

- Vennene mine kjenner meg ikke igjen, men produksjonen har bestemt på forhånd hvilken «rolle» man skal ha, og klipper programmet ut ifra det. Men det er greit, sånn er det i realityverdenen, sier hun.

Ikke snakket med Aylar

Konflikten med Aylar Lie har Jaquesson for lengst lagt død.

- Jeg tenker ikke noe på det i dag, det er sånn det blir når man er mange mennesker på en gård. Jeg er jo veldig direkte i formen, og hun synes tydeligvis det var provoserende.

- Har du noe kontakt med Aylar i dag?

- Nei, jeg har ikke snakket med henne etter «Farmen». Men jeg det gjorde jeg ikke før «Farmen» heller.

Lie var ikke den eneste Jaquesson rakk å havne i opphetede diskusjoner med på «Farmen». Allerede i første episode ble det tydelig at tv-profilen Leif-Einar «Lothepus» Lothe ikke delte 54-åringens synspunkter når det gjelder likestilling.

- Møtte sin overkvinne

Jaquesson har som kjent markert seg som en kvinnesaksforkjemper de siste åra, og satt ikke på sidelinja da «Lothepus» snakket varmt om «manne- og damejobber».

- Jeg tror Lothe møtte sin overkvinne der inne, ha-ha. Jeg hadde aldri en konfikt med ham der inne, men vi hadde mange artige diskusjoner. Jeg så gjennom det påtatte macho-imaget hans fra første stund, sier hun.

«Lothepus» har tidligere fortalt til Dagbladet at han verken vasker klær, tar oppvasken eller lager mat.

- Det har jeg folk til. Inne på gården gjorde jeg heller ikke det, fortalte 46-åringen.

Dagbladet og Seoghør.no har forsøkt å komme i kontakt med Aylar Lie, foreløpig uten hell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer