- Knust Ashton er forberedt på å skilles

Forteller til venner at Demi vil søke om skilsmisse.

<strong>HUN VIL SKILLES:</strong> Det er Ashton Kutcher forberedt på. Men han ønsker ikke det samme. Foto: AP
HUN VIL SKILLES: Det er Ashton Kutcher forberedt på. Men han ønsker ikke det samme. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Utroskandalen med Ashton Kutcher (33) har vært hett stoff i kjendispressen den siste tiden. Etter at skuespillerstjernen havnet til sengs med Sara Leal etter en bytur i San Diego, har ekteskapet mellom Ashton og Demi Moore (48) nådd bunnen.

Ifølge nettstedet RadarOnline.com har Kutcher fortalt vennene sine om at Demi kommer til å søke om skilmisse.

- Demi er i jevlig kontakt med skilsmisseadvokatene. Ashton vil ikke at hun skal søke om skilsmisse, og håper at det vil ordne seg. Men han forventer at hun likevel kommer til å gjøre det, forteller en venn av stjernen til nettstedet.

- Ashton hadde håpet at Sara ikke ville gi noen intervjuer om hva som skjedde, men nå har hun gått ut med alle detaljene, og det hjelper ikke i det hele tatt, sier vennen.

Kutcher skal ha innrømmet hva som skjedde i San Diego til Moore før det kom ut i pressen. Nå skal han ha det svært vondt.

- Ashton er knust. Han innrømmet det seksuelle forholdet med Sara til Demi etter at det skjedde. Og Demi tok det naturlig nok svært tungt, men var ikke overrasket ettersom de ikke var sammen på sin seks års bryllupsdag. De har hatt problemer lenge.

Nå vil den ferske «Two and a half men»-skuespilleren gjøre alt han makter for å få kona til å ombestemme seg.

- Han har spurt Demi om å ikke søke om skilsmisse, men det er nok ingenting han kan gjøre for å stoppe henne.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han fjernet håndkleet sitt og kysset meg


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer