HEVNEN ER SØT: Britney har gjort kritikerne til skamme og selger plater som varmt hvetebrød. Foto: All Over Press
HEVNEN ER SØT: Britney har gjort kritikerne til skamme og selger plater som varmt hvetebrød. Foto: All Over PressVis mer

Knuser Kanye og Beyoncé

Britneys etterlengtede comeback går langt bedre enn forventet.

SEHER.NO: Trodde du at Britney Spears' (27) storhetstid var da hun slapp "Baby, One More Time" for ti år siden? Da må du tro om igjen.

Den comeback-aktuelle popartistens nye album Circus selger som varmt hvetebrød, og knuser både Kanye West og Beyoncé hva salgstall angår.

Ifølge Perez Hilton har Britney solgt over en halv million eksemplarer siden albumet med sluppet på Britneys 27-årsdag 2. desember. Det er langt bedre enn den noe nøkterne spådommen på 300.000, som senere ble oppjustert til 450.000.

Med 504.507 solgte eksemplarer har Britney klatret til topps på de amerikanske albumlistene, og hun kan dermed si seg godt fornøyd med salgstallene.

Men returen til rampelyset har ikke kommet gratis for den en gang så yndige og uskyldige popprinsessen. I tillegg til beinhard trening, spekuleres det i om ikke Britney også har tydd til mer ekstreme løsninger for å komme tilbake i toppform.

- Hun slet med å bli kvitt de siste 3-5 kiloene, har en kilde tidligere fortalt til Star Magazine, som hevder Britney har både sultet seg, misbrukt piller og fått tarmskylling to ganger i uken for å kvitte seg med de siste kiloene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Vil alltid elske Britney