Angelica Blick:

- Knuser hjertet mitt igjen og igjen

Har gått hver til sitt etter nesten syv år.

BRUDD: Angelica Blick og forloveden André Bånghäll har gjort det slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Angelica Blick og forloveden André Bånghäll har gjort det slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Angelica Blick har i løpet av de siste årene vokst frem til å bli en av Sveriges største influensere.

Med en følgerskare på over 1,1 million på Instagram deler hun stadig innblikk fra sin egen hverdag, som ofte består av reiser, trening og mote. Også forloveden André Bånghäll har man fått se med jevne mellomrom i feeden hennes.

Onsdag ettermiddag deler imidlertid Blick den triste nyheten om at paret har gått hver til sitt.

- Sannheten

«Noen ganger går ikke livet som planlagt og tar en vending mot noe du ikke ønsket. André og jeg er ikke lenger et par, og det knuser hjertet mitt igjen og igjen når jeg skriver den setningen», skriver hun på Instagram story onsdag.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Influenseren forteller videre at de har hatt noen utfordringer en stund, slik som mange ofte har, og at de føler de ikke kunne fortsette sammen på den måten.

«Vi begge elsker hverandre dypt og respekterer hverandre fremdeles, og dette er ikke noe noen av oss ønsket. Men dette er sannheten», fortsetter hun, og ber om respekt for duoens privatliv den kommende tiden.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

«André, jeg elsker deg for alltid, og setter pris på alle årene og alt vi har gjort sammen. Takk for alt», fortsetter Blick, og legger til at hun trenger tid til å sørge og for å komme seg på beina igjen.

- Veldig tøft

Blick og Bånghäll forlovet seg i 2019, men forholdet skulle altså ikke vare. Bruddnyheten har sistnevnte også delt på Instagram onsdag ettermiddag, hvor han skriver at dette er slutten på en epoke.

«Jeg kunngjør herved at min «partner in crime» Angelica Blick og jeg har valgt å gå hver vår vei. Ville bare fortelle det så dere kan respektere stoda», skriver han, og fortsetter:

«Ingen vet hva som skjer i framtiden, men dette er en felles beslutning som var veldig tøff, men som forhåpentligvis gjør oss begge lykkeligere og klokere».

Bånghäll påpeker videre at han alltid vil elske eksen, og at han alltid vil være der som en venn.

«Jeg ønsker deg all lykke i framtiden, og kommer alltid bære med meg våre fine minner fra disse nesten sju år», avslutter han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer