Angelica Blick:

- Knuser hjertet mitt igjen og igjen

Har gått hver til sitt etter nesten syv år.

BRUDD: Angelica Blick og forloveden André Bånghäll har gjort det slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Angelica Blick og forloveden André Bånghäll har gjort det slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svenske Angelica Blick har i løpet av de siste årene vokst frem til å bli en av Sveriges største influensere.

Med en følgerskare på over 1,1 million på Instagram deler hun stadig innblikk fra sin egen hverdag, som ofte består av reiser, trening og mote. Også forloveden André Bånghäll har man fått se med jevne mellomrom i feeden hennes.

Onsdag ettermiddag deler imidlertid Blick den triste nyheten om at paret har gått hver til sitt.

- Sannheten

«Noen ganger går ikke livet som planlagt og tar en vending mot noe du ikke ønsket. André og jeg er ikke lenger et par, og det knuser hjertet mitt igjen og igjen når jeg skriver den setningen», skriver hun på Instagram story onsdag.

Influenseren forteller videre at de har hatt noen utfordringer en stund, slik som mange ofte har, og at de føler de ikke kunne fortsette sammen på den måten.

«Vi begge elsker hverandre dypt og respekterer hverandre fremdeles, og dette er ikke noe noen av oss ønsket. Men dette er sannheten», fortsetter hun, og ber om respekt for duoens privatliv den kommende tiden.

«André, jeg elsker deg for alltid, og setter pris på alle årene og alt vi har gjort sammen. Takk for alt», fortsetter Blick, og legger til at hun trenger tid til å sørge og for å komme seg på beina igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer