FRANSK SKJØNNHET: Gerard Butler kobles til programlederen Laurie Cholewa. Foto: Foc Kan/WireImage.com
FRANSK SKJØNNHET: Gerard Butler kobles til programlederen Laurie Cholewa. Foto: Foc Kan/WireImage.comVis mer

Knuser dette Jennifer igjen?

Kan ha havnet i et trekantdrama...

SEHER.NO: Jennifer Anistons (41) trøblete kjærlighetsliv blir det stadig skrevet om i mediene, og Aniston selv tar det gjerne opp i intervjuene hun stiller opp i.

De siste månedene har hun blitt koblet til kjekkasen Gerard Butler (40). Selv om Butler og Aniston gjentatte ganger har nektet for at det er noe på gang, skal kilder ha sett de kysse og holde rundt hverandre mange ganger.

Men nå kan Aniston ha havnet i et trekantdrama, og står i fare for miste sin sjanse med Butler. Han skal nemlig ha sperret øynene opp for den franske skjønnheten Laurie Cholewa (29).

Chloewa og Butler har blitt observert i kjærlige scener i Paris denne uken, kun få dager etter at Butler og Aniston nøt livet i den samme byen. Det skriver The Sun.

Den britiske tabloidavisen skriver at Butler skal ha sett svært forelsket ut da han spradet nedover Champs Elysées sammen med TV-personligheten. De skal deretter ha spist sammen på restaurant.

Forrige uke ble det tatt bilde av at Butler grep tak i rumpa til Jennifer Aniston på en båt i Paris. Like etter snakket Aniston ut om følelsene for skuespillerkollegaen.

- Jeg tror at folk ikke klarer å forstå hvor utrolig sensitiv og hengiven han er. Det er fint å ha noen å bare tulle rundt med, var noe av det Jennifer sa, ifølge News of the World.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han er en ekte mann