Johnny Depp og Amber Heard:

Knusende seier til Depp

Johnny Depp fikk medhold i samtlige punkter i søksmålet mot ekskona. Amber Heard fikk delvis medhold i sitt motsøksmål, men hun må punge ut 10,35 millioner dollar i erstatning til Depp.

SEIER: Johnny Depp vant den intense rettssaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Craig Hudson/AP/NTB
SEIER: Johnny Depp vant den intense rettssaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Craig Hudson/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden fredag er det mange som har ventet på domsavsigelsen i rettssaken mellom eksparet Johnny Depp (58) og Amber Heard (36).

Førstnevnte saksøkte som kjent ekskona for æreskrenkelse, og etter flere intense uker med vitner og bevisføring, la stjernenes advokater frem sine sluttprosedyrer før helgen.

Det var opprinnelig meningen at dommen skulle bli offentliggjort onsdag kveld klokken 21, norsk tid. Men like etter retten ble satt, sendte dommeren juryen tilbake på gangen fordi de ikke hadde fylt ut hvor mye erstatning som skulle utbetales.

Klokka 21.18 kom dommer Penney Azcarate tilbake i retten. Depp vinner på flere punkter. Juryen mener at påstandene i 2018-artikkelen alle handler om Depp, at disse påstandene er falske, og at Heard gjorde dette med viten og vilje.

Heard ble av juryen idømt å betale Depp to ulike former for erstatning. 10 millioner dollar skulle utbetales i kompensasjon for tapte inntekter, og fem millioner skulle utbetales i en form for oppreisning. Beløpet på fem millioner ble seinere nedjustert til 350 000 dollar, som er den øvre grensen for en slik type erstatning i delstaten Virginia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer