TURBULENT FORHOLD: Adnan har fått mange Britney-fans på nakken  etter at han la ut det som skal være en sexvideo med henne for salg. Men han vil foreløpig ikke si noe om det er en av disse som står bak knivangrepet. Foto: All Over Press
TURBULENT FORHOLD: Adnan har fått mange Britney-fans på nakken etter at han la ut det som skal være en sexvideo med henne for salg. Men han vil foreløpig ikke si noe om det er en av disse som står bak knivangrepet. Foto: All Over PressVis mer

- Knivstukket etter sex-video

Adnan Ghalib hevder han ble knivstukket etter å ha lagt ut en privat sexvideo med Britney for salg.

SEHER.NO: Britney Spears eks-kjæreste Adnan Ghalib er overbevist om at han ble knivstukket på grunn av sitt forhold til popartisten.

Etter bruddet tidligere la Adnan ut en påstått sexvideo med Britney Spears i hovedrollen, for salg.

På videoen skal Britney Spears (26) ha strippet for Adnan under en ferie i Mexico. Opptakene skal også vise at paret har sex, mens Britney har på seg en rosa parykk.

Men nå har Adnan fått erfare at ikke alle er like begeistret for hans forsøk på å tjene seg rik på forholdet til den skandaleombruste sangerinnen.

Ghalib hevder ifølge nettstedet Contactmusic at han nylig ble knivstukket av noen som ville ha ham til å droppe salget av videoen.

- Jeg har fått mange telefoner om den fra hele verden.

- Saken er under etterforskning. Jeg kan ikke si så mye om det annet enn at a) du bør markere deg sterkere enn det hvis du har noe du vil si meg, og b) de fleste vil bli overrasket over hvem som står bak, sier han til nettstedet.

Angrepet - som ga Adnan skader både i armen og ansiktet - har nå fått Ghalib til å ta en pause fra jobben som paparazzifotograf på ubestemt tid.

Flere amerikanske medier har tidligere spekulert i om historien er et PR-stunt fra Adnans side.

LES OGSÅ: Har Britney falt for agenten?