Joseph Capriati:

Knivstukket av sin egen far

Den anerkjente DJ-en er innlagt på sykehus i kritisk tilstand.

KNIVSTUKKET: DJen Joseph Capriatis ble angrepet av sin egen far. Foto: Privat/Facebook
KNIVSTUKKET: DJen Joseph Capriatis ble angrepet av sin egen far. Foto: Privat/Facebook Vis mer
Publisert

Den italienske DJ-en Joseph Capriati (33) har gjort en god karriere i klubbransjen, og han har mange hundretusener følgere i sosiale medier.

Fansen er nå i sjokk etter at en familiekrangel har fått svært alvorlige konsekvenser.

Italienske medier, som Il Mattino, skriver nemlig at Capriatis far, Pietro (60), knivstakk 33-åringen etter at diskusjonen ble svært opphetet.

Livstruende skadet

DJ-ens lunge ble punktert, og han ble hastet til sykehus hvor han gjennomgikk lungesviktkirurgi.

- Han ankom sykehuset med et potensielt dødelig stikk i brystet, et veldig dypt stikk som traff lungene. Han fikk også blodoverføring. For øyeblikket er tilstanden hans stabil og det gir oss håp, men prognosene er fortsatt veldig usikre i minst 48 timer til, og han er fortsatt i livsfare, opplyser direktør ved traumeavdelingen i San Sebastino-sykehuset, Alberto D'Agostino, til avisa La Repubblica.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Politiet bekrefter overfor blant andre Il Mattiano at faren til Capriati er pågrepet og siktet for drapsforsøk. Familiekrangelen skal også ha involvert andre personer enn de to. Det hele eskalerte til det punkt at faren grep en kjøkkenkniv som han stakk sønnen med.

Ifølge politiet er faren ikke tidligere straffedømt. Han sitter varetektsfengslet mens saken etterforskes.

«Fullstendig i sjokk»

DJ-en bor egentlig i Spania, men har bodd hjemme hos foreldrene i Caserta i Italia under coronapandemien.

Capriatis nære venn og musikkollega har publisert en oppdatering på Facebook. Her skriver han at 33-åringen nå er utenfor livsfare.

«Jeg er fullstendig i sjokk og jeg er nummen etter denne hendelsen. Joseph er en av de snilleste menneskene i musikkindustrien som jeg har møtt», skriver han.

TANGATRUSE: Den amerikanske akrobaten Sam Panda virket misfornøyd etter at politiet hadde fått inn klager på antrekket hennes. Video: Sam Panda. Reporter: Christian Wehus / Dagbladet Vis mer

Capriati er beskrevet av musikkmagasinet Beat Portal som en av verdens største techno-DJ-er. 33-åringen ga nylig ut et nytt album, og av magasinet ble han kåret til månedens artist i september.

Da fortalte han at han savnet å spille på klubber under pandemien, men at det viktigste for ham var at smitten ble borte.

– For meg er ikke musikk penger, jeg bryr meg ikke om penger. Det eneste måten jeg kan returnere på er hvis flyvingen inn og ut blir kontrollert, masker er overalt og jeg følte at landet vårt beskyttet seg selv. Ellers vil jeg komme tilbake når covid har blitt borte under en vaksine. Jeg kan vente, uttalte han til magasinet.

LES OGSÅ: - Brudd etter overgrepsanklagene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer