Joseph Capriati:

Knivstukket av faren: - Tilgir ham

Den italienske DJ-en tar bladet fra munnen etter å ha blitt knivstukket.

SNAKKER UT: Joseph Capriati åpner seg om den alvorlige hendelsen. Foto: Privat / Instagram
SNAKKER UT: Joseph Capriati åpner seg om den alvorlige hendelsen. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

I helga etterlot den italienske DJ-en Joseph Capriati (33) fansen i sjokk etter at en familiekrangel fikk alvorlige konsekvenser. 33-åringen havnet nemlig på sykehus etter en opphetet diskusjon med faren, Pietro, som endte med at DJ-en ble knivstukket av sin egen far.

Capriatis lunge ble punktert og han ble hastet til sykehus for lungesvikt-kirurgi. I ettertid ble stikkskadene beskrevet som potensielt dødelige av direktør ved traumeavdelingen på San Sebastino-sykehuset, Alberto D'Agostino.

Onsdag ettermiddag oppdaterer DJ-en følgerne sin på Facebook om hvordan det står til med ham etter den alvorlige hendelsen.

«Fra bunnen av mitt hjerte takker jeg dere alle, mine slektninger, venner, bekjente, DJ-er og promotører som har vist meg så mye kjærlighet disse dagene. Jeg er rørt», skriver han, og forteller at han fram til nå ikke har vært i stand til å verken lese eller svare på meldingene som har tikket inn.

Det vil Capriati imidlertid prøve å få gjort de kommende dagene, når han føler seg bedre. At tilstanden har vært alvorlig, legger ikke 33-åringen skjul på. Han skriver nemlig at fram til i morges hadde han ikke engang krefter til å snakke.

«Jeg spør bare om en ting, om det er mulig, og det er om litt respekt overfor faren min og familien min, ettersom verken jeg eller noen av dere kan si hva som skjedde», fortsetter han, og legger til at han tilgir farens «gale handling», og at han ber mye for ham.

Nå ønsker DJ-en å se framover.

Varetektsfengslet

Politiet bekrefter overfor blant andre Il Mattiano at faren til Capriati er pågrepet og siktet for drapsforsøk. Familiekrangelen skal også ha involvert andre personer enn de to. Det hele eskalerte til det punkt at faren grep en kjøkkenkniv som han stakk sønnen med.

Ifølge politiet er faren, Pietro, ikke tidligere straffedømt. Han sitter varetektsfengslet mens saken etterforskes.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

DJ-en bor egentlig i Spania, men har bodd hjemme hos foreldrene i Caserta i Italia under coronapandemien. Etter knivstikkingen delte Capriatis nære venn og musikkollega en oppdatering i sosiale medier, hvor det kom fram at han var utenfor livsfare.

Capriati er beskrevet en av verdens største techno-DJ-er av musikkmagasinet Beat Portal. 33-åringen ga nylig ut et nytt album, og magasinet kåret ham til månedens artist i september.

LES OGSÅ: Prinsesse Eugenie: - Har flyttet hjem til foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer