Chris Pratt:

Knapt til å kjenne igjen

Har gått fra hjemløs til Hollywood-hunk, og nesten tilbake igjen.

HVEM ER DENNE KAREN ...: Med parykk og bart på? Han ligner litt på Chris Pratt i grunn. Foto: OG / MEGA / NTB
HVEM ER DENNE KAREN ...: Med parykk og bart på? Han ligner litt på Chris Pratt i grunn. Foto: OG / MEGA / NTB Vis mer
Publisert

I 2019 skrev Se og Hør saken «Fra hjemløs til Hollywood-hunk». Nå kunne vi trolig skrevet saken med en slags motsatt tittel, når skuespiller Chris Pratt (43) har vist seg med en sjelden «hjemløs»-look.

Pratt ble først kjent som den elskverdige Andy Dwyer i TV-serien «Parks and Recreation», og er nå en av filmbyens hotteste skuespillere, med egen stjerne på Hollywood Walk of Fame og stor suksess i filmer som «Jurassic World» og «Guardians of the Galaxy».

Nå er han i gang med en ny filminnspilling, og denne gangen debuterer han med en helt ny, og ganske så ugjenkjennelig, stil.

UGJENKJENNELIG: Popstjernen er nesten ugjenkjennelig etter dette. Video: Instagram @brianmcfadden123 Vis mer

Knapt til å kjenne igjen

Til vanlig er 43-åringen som regel å se i en nybarbert og striglet look, men er nå altså observert med et langt mer «shabby» utseende.

Det har nemlig dukket opp nye bilder av skuespilleren, hvor trolig flere har måttet se flere ganger for å forstå hvem det er som gjemmer seg bak den lange manken.

NY LOOK: Skuespilleren ser nærmest ugjenkjennelig ut med blant annet ny hårsveis. Foto: OG / MEGA / NTB
NY LOOK: Skuespilleren ser nærmest ugjenkjennelig ut med blant annet ny hårsveis. Foto: OG / MEGA / NTB Vis mer

Ifølge Daily Mail er de nye bildene av skuespilleren tatt i Georgia denne uken, i forbindelse med innspillingen av den nye filmen «The Electric State».

Der skal han spille mot blant andre «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (18).

Brått dødsfall

Filmen, som produseres for Netflix, har allerede rukket å lage overskrifter.

I november ble det nemlig kjent at et medlem av innspillingsteamet hadde gått bort. Det røpet Pratt på sosiale medier, ifølge E! Online.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Mine bønner går ut til familien og vennene til vårt kjære teammedlem som gikk bort fredag morgen. En påminnelse om å holde de du står nært, nære», skrev han.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen stjernen?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer