NYGIFT: Katie Price er stormende forelsket i kjæresten, og valgte å gifte seg med ham kun syv måneder etter at de ble sammen. Foto: All Over Press
NYGIFT: Katie Price er stormende forelsket i kjæresten, og valgte å gifte seg med ham kun syv måneder etter at de ble sammen. Foto: All Over PressVis mer

- Knapt sett hverandre siden bryllupet

Jordan og Alex Reid har ikke hatt den optimale starten på ekteskapet.

SEHER.NO: I starten av februar kom nyheten om at Katie "Jordan" Price (31) og Alex Reid (34) hadde giftet seg i Las Vegas, kun syv måneder etter at de ble sammen.

Nå innrømmer imidlertid det nygifte paret at de knapt har sett hverandre siden de gikk ned kirkegulvet.

Reid kom nylig hjem fra en tur til India, og forteller i Star Magazine at han og glamourmodellen vil forsøke å gjøre det meste ut av tiden de har sammen framover.

- Katie og jeg har holdt en lav profil og har stort sett holdt oss unna avisene, noe som er en fin forandring. Vi ble invitert til masse fester, men valgte å ikke dra. Vi har knapt sett hverandre siden bryllupet, så vi vil holde oss inne og kose oss på sofaen sammen.

Til tross for at de har hatt liten tid sammen, skal paret ha tilbragt Valentine's Day sammen, og puppemodellen hevder hennes nye ektemann behandlet henne bedre på den romantiske dagen enn eksen Peter André brukte.

- Jeg kjøpte masse spesielle gaver i forbindelse med Valentine's Day, som hun virkelig elsket. Hun sier jeg skjemmer henne bort mer en Pete noen ganger gjorde, og det er fint å høre, skriver Reid i sin spalte i Star Magazine, ifølge Contactmusic.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Hvor er Pete?!