GJØR COMEBACK: Michael J. Fox er klar for comeback på TV-skjermen i TV-serien «The Michael J Fox Show». Der spiller han en reporter som, i likhet med ham selv er rammet av Parkinsons sykdom. Foto: Stella Pictures
GJØR COMEBACK: Michael J. Fox er klar for comeback på TV-skjermen i TV-serien «The Michael J Fox Show». Der spiller han en reporter som, i likhet med ham selv er rammet av Parkinsons sykdom. Foto: Stella PicturesVis mer

- Knapper i gylfen er en plage

Men Parkinsons-rammete Michael J. Fox nektet å la sykdommen hindre ham i gjøre comeback på TV.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Tilbake til fremtiden»-stjernen Michael J. Fox (52) har slitt med Parkinsons sykdom i mange år.

Men skuespilleren har trosset plagene og legenes spådommer, og er nå klar for comeback i TV-serien «The Michael J. Fox Show».

I komiserien spiller han en Parkinsonsrammet TV-reporter, som prøver å komme tilbake på jobb.

I et intervju med den svenske avisen Aftonbladet sier Michael J Fox at han er stolt over å være tilbake som skuespiller, men legger ikke skjul på at sykdommen fortsatt gir ham mange utfordringer i hverdagen.

- Bukser med knapper i gylfen er en plage. Sko med lisser likeså. Og å pusse tennene kan se morsomt ut. Jeg pleier å si at jeg har en elektrisk tannbørste uten strøm, sier han til avisen og ler.

Michael J Fox fikk diagnosen sin i 1991, men tror selv han hadde tidlige symptopmer allerede under innspillingen av «Tilbake til fremtiden II» i 1988.

- Jeg hadde problemer med balansen og de sier nå at det var en tidlig form for Parkinsons. Men jeg forstod ikke det. Da jeg fikk diagnosen var det et stort sjokk.

LES OGSÅ: Her gjør han TV-comeback etter 12 år

Følg Se og Hør på Facebook
, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.