Erik Alfred Tesaker:

Knallhardt oppgjør etter «Farmen»: - Jeg gråt

«Oppfinneren» var mørbanket og utkjørt i lang tid og tar et oppgjør med realitysjangeren.

GIKK I SVART: Erik Alfred Tesaker gråt på «Farmen», ble mørbanket og var utkjørt lenge etterpå. «Oppfinneren», kjent fra NRK og som «Farmen Kjendis»-vinner på TV 2, tar et oppgjør med realitysjangeren. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet
GIKK I SVART: Erik Alfred Tesaker gråt på «Farmen», ble mørbanket og var utkjørt lenge etterpå. «Oppfinneren», kjent fra NRK og som «Farmen Kjendis»-vinner på TV 2, tar et oppgjør med realitysjangeren. Foto: Nina Hansen/ Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Farmen Kjendis»-vinner Erik Alfred Tesaker (41) tar et uventet og temmelig nådeløst oppgjør med realitysjangeren generelt og «Farmen» spesielt.

Gråt flere ganger

- Jeg gråt ofte på farmen, var mørbanket og utkjørt av å være med på «Farmen Kjendis». Jeg ønsker å se på sjangeren med kritisk blikk, ta et oppgjør med hvordan slik tv-underholdning lages, sier han.

Vi møter ham på et hotell i Oslo, «Oppfinneren» er alltid på farten.

- Jeg bor i Øystøl på Sørlandet, men har vært i hovedstaden noen dager. Selv om jeg har sterke synspunkter på realitysjangeren, har jeg også blitt bitt av basillen. Det er vel litt som heroin, man blir hektet. Det gir eksponering som er positiv. Nå har jeg vært og gjort noen tv-opptak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer