HOT: Gerard Butler kan mer enn bare spille action-helt og kvinnebedårer på filmlerretet - da han nylig var i Tyskland knakk han en valnøtt med rumpa.  Foto: UPI
HOT: Gerard Butler kan mer enn bare spille action-helt og kvinnebedårer på filmlerretet - da han nylig var i Tyskland knakk han en valnøtt med rumpa. Foto: UPI Vis mer

Knakk valnøtt med rumpa på tysk TV

Gerard Butler ga alt for det tyske publikum.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den skotske skuespilleren Gerard Butler (43) kan mer enn bare spille action-helt og kvinnebedårer på filmlerretet.

Da han nylig var i Tyskland var han i den humoristiske hjørnet, og knakk like så godt en valnøtt med rumpa - til ellevill jubel fra TV-publikumet.

På oppfordring fra programlederen skulle altså Butler vise hva han var god for, og selv om han ikke lyktes å knekke nøtten på første forsøk ga han ikke opp. Etter at den var delt i to, kastet kjekkasen nøtten til en heldig fan i publikum.

I desember i fjor var Gerard Butler i Oslo, da han og «Sex og Singelliv»-stjernen Sarah jessica Parker (48) ledet Nobels Fredspriskonserten i Olo Spektrum.

Seoghør.no var til stede da Butler entret norsk jord, og med gradestokken krypende langt nedover var det en overrasket og glad stjerne som mottok Se og Hørs tradisjonelle lusekofte.

- Jeg gleder meg absolutt til konserten. Det blir fantastisk. Hva har jeg fått i gave forresten? spør stjernen og henviser til lusekoften.


- Det er en tradisjonell genser som vil holde deg varm i Norge, svarte Se og Hørs reporter Lina Hekkli. 

- Takk, ja, jeg tror jeg er i ferd med å oppleve den norske kulda, fortalte Butler den gang.

Se det morsomme klippet av Butler som knekker nøtten under!

LES OGSÅ: Kim Kardashian ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer