Isabelle Eriksen:

- Knakk sammen

Snakker ut om sykdom.

SYK: Isabelle Eriksen delte mandag kveld at hun hadde blitt syk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SYK: Isabelle Eriksen delte mandag kveld at hun hadde blitt syk. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen uker siden bekreftet influenser Isabelle Eriksen (26) overfor Se og Hør at hun og kjæresten Wiktoria Maria hadde gått hver til sitt.

Siden den gang har det vært relativt stille fra Eriksen, men mandag kveld delte hun et innlegg på Instagram-story med en forklaring på hvorfor.

«Sorry, lite oppdatering fra meg, jeg ligger med influensa. Aldri følt meg så dårlig som nå. Kroppen verker, feber, kaldsvetter og vil rive ut mandlene mine!» skrev hun.

OPPDATERING: Isabelle Eriksen delte denne oppdateringen mandag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram
OPPDATERING: Isabelle Eriksen delte denne oppdateringen mandag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Overfor Se og Hør forklarer Eriksen at hun begynte å merke at det var noe søndag kveld:

- Da knakk jeg litt sammen, men var usikker på om det bare var at jeg var syk eller veldig sliten fordi det var så mye som skjedde den dagen.

GRØNNE FLAGG: Hva er såkalte grønne flagg? Vi spurte blant annet Øyunn Krogh, Isabelle Eriksen og Hasse Hope. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Hun fortsetter:

- Mandlene mine er utrolig hovne og jeg er veldig dårlig. Jeg var hos legen i går, og da fikk jeg beskjed om at jeg muligens har kyssesyken, men jeg vet ikke om det er det ennå.

Eriksen forteller også at hun oppå det hele fikk en trist nyhet fra familien.

- Bestefar er veldig syk og er innlagt på sykehus. Det er ingenting spesielt som har skjedd. Vi vet ikke så mye selv ennå, forteller hun.

«MARTINE OG ALEKS PRANKER»: I dette helt nye progammet lurer paret folk trill rundt ved hjelp av skjult kamera. Video: Prime video Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg begynte å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer