STRÅLTE: Fredag virket Lily Allen strålende blid og opplagt da hun opptrådde under Øya-festivalen i Oslo.  Foto: SCANPIX
STRÅLTE: Fredag virket Lily Allen strålende blid og opplagt da hun opptrådde under Øya-festivalen i Oslo. Foto: SCANPIXVis mer

Knakk sammen på scenen

Er turneen i ferd med å ta knekken på Lily Allen?

SEHER.NO: I forrige uke opptrådde en strålende blid og opplagt Lily Allen (24) under Øya-festivalen i Oslo.

Kun dager etterpå var det imidlertid en "helt annen" Allen som møtte fansen i Finland.

Foran flere tusen finske publikummere på Flow festivalen i Helsinki, brast nemlig popstjernen plutselig ut i gråt, skriver Daily Mail.

Mens hun tårevåt forsøkte å tørke vekk den rennende sminken, forklarte Allen at det ikke var fansens feil at øynene flommet over, men at hun hadde voldsomme smerter som følge av et fall kvelden i forveien.

- Jeg føler meg litt emosjonell i kveld, og hvis jeg gråter er det ikke på grunn av dere, men på grunn av meg selv, sa hun fra scenen.

Dagen før skal popstjernen ha falt og skadet ryggen. Som følge av skadene måtte hun få sterke smertestillende, noe som gjorde henne ekstra emosjonell under opptrednen søndag kveld.

- Jeg falt stygt i går kveld og har virkelig ødelagt ryggen min. Fikk akkurat en sprøyte i rumpa. Hvordan skal jeg klare meg gjennom kveldens opptreden? skrev Lily på sin Twitter-side før konserten.

Tross de tydelige smertene klarte 24-åringen å fullføre opptrednen.

Dette er imidlertid ikke første gang Allen har fått et sammenbrudd som har skremt fansen.

I 2007 sjokkerte hun, da hun skrev et blogginnlegg på sin MySpace-side hvor hun fortalte at turneringen i USA hadde fått henne til å føle seg "feit og stygg".

Den gang skrev hun at hun vurderte å gjennomgå en gastric bypass-operasjon, samt fettsuging for å forbedre selvbildet.

Tidligere i sommer falt Lily også før en konsertopptreden i Tokyo. Den gang pådro hun seg en lett hjernerystelse og måtte ta flere dager fri fra turneen for å hvile hodet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Lilys slanke-hemmelighet