Knakk sammen på scenen etter skandalen

- Jeg har mistet tre viktige personer i livet mitt det siste året, sa en tårevåt Bobby Brown. Nå forklarer han hvorfor han stormet ut av kirken. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons eksmann Bobby Brown (43) laget på nytt skandale da han stormet ut av Whitneys Houstons bisettelse på lørdag, etter en krangel inne i kirken i Newark.

Men bare timer seinere sto en svært emosjonell Bobby Brown på scenen med gruppa New Edition. Og da publikum ropte «vi elsker deg, Bobby», begynte han å gråte på scenen.

- Jeg har mistet tre viktige mennesker i livet mitt det siste året, men ingen ting gjør meg mer lykkelig enn å være akkurat her, akkurat nå, sa Bobby Brown.

Seiere under konserten brukte han også tid til å hylle ekskona. «Whitney Houston, Jeg elsker deg,» sa han fra scenen.

Etter Whitneys bisettelse var det mange spekulasjoner rundt hvorfor Bobby forlot kirken. I etterkant sendte han selv ut en pressemelding for å forklare seg.

- Mine barn og jeg ble invitert til bisettelsen til min ekskone Whitney Houston. Vi ble plassert av sikkerhetsvakter, og vi ble så bedt om å flytte oss ved tre forskjellige anledninger. Jeg klarer ikke å forstå hvorfor sikkerhetsvaktene behandlet familien min på den måten, og fortsatte å be oss flytte oss, sier Bobby Brown i en pressemelding ifølge People.

Problemene eskalerte mer da han ble nektet å se datteren Bobbi Kristina, som han hadde sammen med Whitney.

- I lyset av hendelsene, ga jeg et kyss til kisten til min ekskone og gikk ut fordi jeg ikke ville lage noen scene. Mine barn er fullstendig knust over hendelsen, sier han.

- Dette var en dag for å hylle Whitney. Jeg tviler på at Whitney ville ha ønsket at dette skulle skje, sier han.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Ikke vær redd, Whitney. Når du synger for Gud, vil du være god nok»  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer