TUNGT: Angelina Jolie lider fremdeles etter tapet av moren i fjor.
TUNGT: Angelina Jolie lider fremdeles etter tapet av moren i fjor.Vis mer

Knakk sammen i tårer

Det ble for sterkt for Angelina å snakke om sin avdøde mor.

Se det bevegende intervjuet med Angelina Jolie nederst i saken.

LOS ANGELES
(Seher.no): Under pressekonferansen til sin nyeste film "Changeling" i London mandag begynte Angelina Jolie (33) å gråte da hun snakket om sin mor Marcheline Bertrand - som døde av kreft i 2007, skriver Telegraph.co.uk.

"Changeling" er basert på en sann historie og handler om en kvinne, Christine Collins, som får sønnen sin kidnappet.

Angelina bannet mens øynene fylte seg med tårer da hun fikk spørsmålet om hva det betydde for henne å spille en så sterk mor, så kort tid etter at hennes egen hadde gått bort.

- Mamma var veldig lik Christine Collins. Hun var utrolig søt, ble ikke sint og bannet aldri. Men skjedde det noe med barna hennes kunne hun bli voldsom, så det kunne like gjerne vært hennes historie, sier hun i intervjuet.

Hollywoodstjernen forteller videre at hennes mor var altfor ung til å dø som 58-åring, men likevel er hun glad for at hun slapp å lide lenger. Hun sier også at hun selv er velsignet som har fått friske barn og at hun er veldig glad for at moren fikk møte de fleste av dem.

- Hun var den kvinnen jeg kunne relatere meg til. Gjennom en eleganse og styrke visste hun bestandig hva som var riktig og galt, sier hun ifølge nettstedet.

Se det sterke intervjuet med Angelina her:


LES OGSÅ: - Vi har gjort alt baklengs