FÅR HØRE DET: Etter at disse bildene ble publisert i media har Jessica blitt kritisert for å ha lagt kraftig på seg.
FÅR HØRE DET: Etter at disse bildene ble publisert i media har Jessica blitt kritisert for å ha lagt kraftig på seg.Vis mer

Knakk sammen i tårer

- Jeg føler meg veldig sårbar på scenen i kveld.

LOS ANGELES (Seher.no): Det har vært en tøff uke for popprinsessen Jessica Simpson (28).

I tillegg til at det har gått rykter om at quarterback kjæresten hennes, Tony Romo (28), skal ha vært utro, har hun fått hard medfart i media etter at uflatterende bilder av henne nylig dukket opp.

Selv om Hollywoodstjerner som Carmen Elctra og eksmannen Nick Lachey, har gått offentlig ut og støttet henne er det ingen tvil om at den krasse kritikken har gått inn på 28-åringen.

Da sangfuglen torsdag kveld (amerikansk tid) holdt konsert var publikum vitne til at en usikker popstjerne gjentatte ganger glemte tekstene samtidig som hun virket svært ukomfortabel, skriver The Grand Raids Press.

- Stemmen min er svak i dag, og jeg følger meg veldig sårbar på scenen, fortalte hun gråtkvalt til publikum.

Jessica skal også ha slitt med å kontrollere følelsene sine, og måtte flere ganger avbryte låtene for så å starte på nytt igjen.

- Unnskyld, beklaget hun seg til fansen og innrømmet til dem at hun mest av alt hadde lyst til å forlate scenen.

Da konserten kom til veis ende forsvant hun raskt med tårevåte øyne. Likevel støtter flere av de oppmøtte henne.

- Jeg synes virkelig synd på Jessica i kveld. Pressen har revet henne i fillebiter ved å være så hard mot henne, og så er hun er jo bare helt nydelig, sier Shelly Cronin ifølge nettstedet.

Dave Osborn tar henne også under vingene.

- Hun så mye tynnere ut i virkeligheten enn hun gjorde på de bildene. Jeg begynner å lure på om bladene har gjort noe med dem. Det var vondt å se hvordan hun slet på scenen i kveld.

LES OGSÅ: - Jessica ble feit av dårlig karma