Andi Dorfman:

- Knakk sammen i gråt

Lykken smiler igjen fem år etter den brutte forlovelsen.

JUBLER: TV-profilen Andi Dorfman skal endelig gifte seg. Foto: Instagram/Andi Dorfman
JUBLER: TV-profilen Andi Dorfman skal endelig gifte seg. Foto: Instagram/Andi Dorfman Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Andi Dorfman (34) ble et kjent fjes da hun i 2014 ble valgt som ungkarskvinnen i den 10. sesongen av realityprogrammet «The Bachelorette» i USA.

I den populære serien datet hun 25 ulike menn, og til slutt ble hun fridd til av Josh Murray (37) under finalen.

Et halvt år etter frieriet avslørte derimot paret at de hadde valgt å gå fra hverandre. Kort tid senere lettet hun på sløret om det vonde bruddet.

- Jeg må bare være realistisk og si at jeg er knust. Dette er mitt livs største fiasko og det vet jeg, sa Dorfman, som også har vært med i en tidligere sesong av «The Bachelor», med skjelvende stemme, ifølge Huffington Post.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Deler deltaljer fra frieret

Nå, fem år etter den brutte forlovelsen, kommer 34-åringen med en gladnyhet til fansen. Hun har nemlig forlovet seg igjen. Det avslører hun for sine en million følgere på Instagram onsdag.

«Verdt å vente på!!!!», står det som tekst etterfulgt av en diamantemoji.

I rundt ett år har Dorfman vært sammen med kjæresten Blaine Hart. Hun hadde ingen anelse om at han skulle fri da han inviterte henne med for å drikke vin på stranda i Los Angeles.

- Vi satte oss ned, fylte opp glassene og gikk ned mot vannet. Da jeg snudde meg rundt, sto han på ett kne. Jeg husker ikke en gang hva han sa. Jeg husker bare at jeg klemte ham og gråt, forteller hun til People, og fortsetter:

- Jeg husker ikke at jeg så ringen først heller. Men så kom den beste delen. Han fortalte meg at i stedet for å spise middag, så skulle vi overnatte på Hotel Bel-Air. Da vi dro hjem for å pakke og jeg åpnet døra, overrasket begge familiene og de nærmeste vennene våre meg i stua. Da knakk jeg sammen i gråt.

Ettersom TV-profilens forhold til eksforloveden Josh Murray var svært offentlig, så har hun valgt å verne mer om romansen med Blaine Hart.

- Jeg ønsket å beskytte Blaine litt fra rampelyset for jeg ville ikke at det skulle bety noe i forholdet vårt. Men det er gøy for meg å dele dette nå, og det får meg til å føle meg skikkelig bra å se at folk virkelig er glade over at jeg endelig har funnet kjærligheten, forklarer hun til People.

LES OGSÅ: - Vi er så ekstremt glade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer