Knakk sammen i gråt på TV

Mel B: - Folk kalte meg en gold digger og sa jeg hadde blitt gravid med vilje.

I TÅRER: I Melanie Browns nye realityserie «Mel B: It's a scary world» får man blant annet se popstjernen bryte sammen i gråt under en samtale med psykologen Dr. Sophy.  Foto: All Over Press
I TÅRER: I Melanie Browns nye realityserie «Mel B: It's a scary world» får man blant annet se popstjernen bryte sammen i gråt under en samtale med psykologen Dr. Sophy. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere Spice Girls-stjerne Melanie Brown (35) lanserte nylig sin egen realityserie, «Mel B: It's a scary world», hvor tv-seerne får følge henne og familien i deres hektiske hverdag. 

Og i den første episoden av programmet får fansen blant annet vitne Brown knekke sammen under en samtale med sin psykolog, Dr. Sophy. 

Det var da hun fikk spørsmål om yngstedatteren Angel Iris (3), som hun fødte etter et kort forhold til filmstjernen Eddie Murphy (49), at tårene begynte å trille ned popstjernens kinn, skriver Daily Mail.

Murphy nektet lenge å akseptere at Angel, som ble født i april 2007, var datteren hans. Og det var først etter at  babyen kom til verden, og han sa seg villig til en DNA-test, at sannheten kom frem.

Ifølge Mel B. var graviditeten og alle ryktene om babyfaren «forferdelige» for henne. Og popstjernen forteller også at hun synes det var fryktelig vondt at Murphy, som har åtte barn fra tidligere forhold, ikke ville akseptere Angel de første årene etter fødselen.


I mai i år bestemte imidlertid Murphy seg for å gjenoppta kontakten med eksen og Angel, og inviterte Mel, ektemannen Stephen Belafonte og deres barn på premieren av sin nye film «Shrek Forever After».

- Vi ble spurt om å komme på «Shrek»-premieren. Angel er tre og et halvt år, og jeg forventet aldri at hennes biologiske far skulle komme tilbake i livene våre. Jeg tror det er fordi jeg kjempet så hardt for rettferdighet helt i begynnelsen av graviditeten. Det var en tid der jeg hang hodet mitt i skam fordi folk var sånn «åh, er det faren, eller er det ikke». Jeg visste jo det jeg visste, sier en gråtkvalt Mel B. til sin pyskolog.
 
- Vil jeg virkelig være tilbake på den røde løperen og underholde alle, sånn «ooh, se for en lykkelig familie vi er» og «ooh, Eddie er tilbake i våre liv?». Det gjør at all den smerten og sårheten jeg følte da jeg var ensom og gravid kommer tilbake. Jeg måtte flytte til stranden, jeg hadde paparazzier som fulgte meg over alt. Folk kalte meg en gold digger og sa jeg hadde blitt gravid med vilje. Det var en forferdelig tid for meg, fortsetter hun.

I episoden får man se klipp fra da Mel og ektemannen tok med datteren på filmpremieren, og Stephen er også tilstede under psykolog-timen hvor popstjernen knekker sammen.

Ifølge Brown har Stephen, som hun giftet seg med for tre år siden, vært en fantastisk støtte for henne de siste årene, og popstjernen innrømmer også at Belafonte er mer far til Angel, enn det Murphy noensinne vil kunne bli.

- Med Angel så er Stephen farsfiguren. Stephen er stefar til begge mine døtre, sier hun, men forteller samtidig at det har vært viktig for henne at Angel også får et godt forhold til sin biologiske far:

- Da resultatene fra DNA-prøven kom, og Angel faktisk var, lite overraskende, Eddie Murphys barn, ønsket jeg at de skulle ha et godt forhold til hverandre. Og så hørte jeg vel egentlig ingen ting på noen år. Så i år har det vært skikkelig hyggelig at de har fått mulighet til å få kontakt og bli kjent, sier hun.

For to uker siden vekket det oppsikt, da britiske Daily Mirror hadde et stort oppslag hvor de skrev at Stephen hadde sagt at ekteskapet til Mel B. var over.

Både Brown og Belafonte har i ettertid avvist ryktene, og i den nye realityserien sier de at de har det bedre enn noensinne.

- Jeg er 35 år. Jeg har en fantastisk familie. Jeg opptrer fortsatt og står på kreativt. Og så får jeg mye støtte av min fantastiske ektemann. Livet er veldig godt, sier Brown.

Popstjernen har også datteren Phoenix Chi (11) fra ekteskapet med danseren Jimmy Gulzar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er forholdet over?