Knakk sammen i gråt i vennens begravelse

- Norge har mistet en stor stjerne...

KNUST: En tydelig preget Lene Nystrøm var tilstede under DJ Rune Reflings begravelse i Oslo tirsdag.  Foto: Scanpix
KNUST: En tydelig preget Lene Nystrøm var tilstede under DJ Rune Reflings begravelse i Oslo tirsdag. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Det var i påsken at den kjente norske DJ-en Rune Refling (44) døde av hjertestans under et opphold i Hemsedal.

Dødsfallet kom som et sjokk på venner og familie, da DJ-en hadde virket i storform og viste ingen tegn på sykdom tidligere samme dag.

Tirsdag formiddag ble Refling bisatt i en fullsatt Uranienborg kirke i Oslo, og tilstede under seremonien var flere musikkprodusenter, utelivsprofiler, familie, samt nære kjendisvenner, deriblant Aqua-Lene Nystrøm (36), skriver VG. 

Nystrøm, som kjente DJ-en gjennom felles venner, knakk sammen i gråt under begravelsen, og virket svært preget av den tunge stunden. 

- Jeg husker fortatt de varme klemmene og de gode ordene han bestanding kom med da vi møttes. Norge har virkelig mistet en stor stjerne - og ikke minst en veldig god gutt, sier Nystrøm til VG. 

Popstjernen, som tok turen fra hjembyen Tønsberg, kunne også fortelle at hun fikk sjokk da hun hørte om dødsfallet gjennom sin manager Ole Jonsbråten (34). 

- Ole ringte meg klokken fire på natten og fortalte at han var død. Det var en tøff beskjed å få. Han var jo et så ungt menneske, og derfor er det vanskelig å forstå at han er borte nå, sier hun. 
 
Flere andre profilerte kjendiser var også tilstede under begravelsen tirsdag, deriblant TV 2-profil Øyvind Fjeldheim, Costume-redaktør Vanessa Rudjord, samt Tone Damli Aaberges manager David Eriksen.

Tone selv var ikke tilstede i begravelsen, men kort tid etter at Reflings dødsfall ble kjent la hun og kjæresten Aksel Hennie ut en følelsesladet beskjed på vennens Facebook-side.

- Hvil i fred, fine Rune. Varme tanker fra Tone og Aksel, ble det skrevet i den siste hilsenen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mistet en god venn