Demenskoret:

Knakk sammen etter hilsen

Jan Runar Eliassen har rørt tusener av TV-seere i NRKs serie «Demenskoret.» Nå har en spesiell hilsen rørt ham selv til tårer.

RØRT: Her begynner Jan Runar Eliassen å gråte etter å ha sett hilsenen fra Liverpool under fredagens «Lindmo». Foto: Skjermdump fra «Lindmo»/NRK
RØRT: Her begynner Jan Runar Eliassen å gråte etter å ha sett hilsenen fra Liverpool under fredagens «Lindmo». Foto: Skjermdump fra «Lindmo»/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fredagens episode av «Lindmo» ble det svært rørende scener når demensrammede Jan Runar Eliassen fikk se en innspilt hilsen til ham.

Mannen som har gjort seg kjent i NRK-serien «Demenskoret» de siste ukene, er en ihuga Liverpool-tilhenger, noe som også fremkommer i serien.

NRK involverte Liverpools supporterklubb i forsøket på å få noen i Liverpool til å hilse til ham.

Og de fikk napp - takket være nordmannen Tage Herstad, som jobber tett på klubben i Liverpool.

Liverpool-ikon

I en videoinnslag hilset nemlig Jan Mølby, Liverpools ikoniske spiller på 80-tallets gylne lag og offisiell Liverpool-ambassadør, til Eliassen. Programleder Anne Lindmo introduserte innslaget som en «overraskelse» til Eliassen.

- Hei Jan Runar. Jeg har hørt at du sliter med demens. Det er selvfølgelig utrolig trist å høre. Men jeg er også glad for at du nå har funnet en plattform hvor du kan snakke om det og komme med advarsler til de neste generasjoner om hvilke tegn man må passe på. Jeg hører også at du er en stor Liverpool-fan, og det er vi selvfølgelig veldig glad for. Så får du en liten hilsen fra alle i klubben, alle spillere og tidligere spillere, sa Mølby mens han så rett i kamera.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.