Demenskoret:

Knakk sammen etter hilsen

Jan Runar Eliassen har rørt tusener av TV-seere i NRKs serie «Demenskoret.» Nå har en spesiell hilsen rørt ham selv til tårer.

RØRT: Her begynner Jan Runar Eliassen å gråte etter å ha sett hilsenen fra Liverpool under fredagens «Lindmo». Foto: Skjermdump fra «Lindmo»/NRK
RØRT: Her begynner Jan Runar Eliassen å gråte etter å ha sett hilsenen fra Liverpool under fredagens «Lindmo». Foto: Skjermdump fra «Lindmo»/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fredagens episode av «Lindmo» ble det svært rørende scener når demensrammede Jan Runar Eliassen fikk se en innspilt hilsen til ham.

Mannen som har gjort seg kjent i NRK-serien «Demenskoret» de siste ukene, er en ihuga Liverpool-tilhenger, noe som også fremkommer i serien.

NRK involverte Liverpools supporterklubb i forsøket på å få noen i Liverpool til å hilse til ham.

Og de fikk napp - takket være nordmannen Tage Herstad, som jobber tett på klubben i Liverpool.

«DEMENSKORET»: Jan Runar Eliassen rørte hele salen med denne tolkningen. Video: NRK Vis mer

Liverpool-ikon

I en videoinnslag hilset nemlig Jan Mølby, Liverpools ikoniske spiller på 80-tallets gylne lag og offisiell Liverpool-ambassadør, til Eliassen. Programleder Anne Lindmo introduserte innslaget som en «overraskelse» til Eliassen.

- Hei Jan Runar. Jeg har hørt at du sliter med demens. Det er selvfølgelig utrolig trist å høre. Men jeg er også glad for at du nå har funnet en plattform hvor du kan snakke om det og komme med advarsler til de neste generasjoner om hvilke tegn man må passe på. Jeg hører også at du er en stor Liverpool-fan, og det er vi selvfølgelig veldig glad for. Så får du en liten hilsen fra alle i klubben, alle spillere og tidligere spillere, sa Mølby mens han så rett i kamera.

Til slutt sa han:

- Og husk alltid: Keep your head up high, og you'll never walk alone.

Det siste var en referanse til sangen «You'll never walk alone» som Liverpool har gjort til sin hymne

Tårer

Eliassen brøt sammen i gråt etter å ha hørt og sett Mølbys ord, viste teaseren NRK og Liverpool Supporterklubb har lagt ut på Facebook.

Liverpools supporterklubb delte også sin kjærlighet og støtte til Eliassen på Facebook i anledning innslaget:

- Vi vet mange av dere har sett NRK-serien om Demenskoret. Én person har gjort spesielt sterkt inntrykk på oss, og før opptak ordnet vi sammen med Tage Herstad på Taggy’s en spesiell Liverpool-hilsen til ham, skrev klubben.

Eliassen selv responderte i kommentarfeltet.

GÅSEHUD: I fredagens episode av «The Voice» ender Thomas sin blind audition i stående applaus fra salen og Ina Wroldsen. Vide: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Tusen takk! Jeg har ikke ord, skrev han, fulgt av tre hjerter.

Også «Demenskorets» programleder Ingrid Gjessing Linhave , som var med ham i studio på Lindmo-sendingen, ble rørt til tårer av innslaget, og av Eliassens reaksjon.

LES OGSÅ: Fikk sjokkbeskjed etter celleprøve: - Helt forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer