Elle-festen 2019:

Knakk hælen før Elle-festen

Moteprofil Janka Polliani hadde en uheldig hendelse med skoene sine før kveldens store begivenhet.

FESTFINE: Fra venstre: Janka Polliani, Marte Bratberg, Ulrikke Falch, Tone Damli, Petter Pihlgaard og Vendela Kirsebom. Foto: NTB Scanpix
FESTFINE: Fra venstre: Janka Polliani, Marte Bratberg, Ulrikke Falch, Tone Damli, Petter Pihlgaard og Vendela Kirsebom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år arrangerer motemagasinet Elle en sommerfest de færreste vil gå glipp av, der flere av landets fremste moteprofiler og kjendiser er selvskrevne gjester.

I år arrangeres festen på Høymagasinet på Akershus festning i Oslo, og det var god stemning da den røde løperen tirsdag kveld ble rullet ut for femtende gang og fylt med fest- og sommerkledde mennesker.

Se flere bilder fra den røde løperen nedover i saken!

To av de som har funnet frem finstasen for anledningen er den norske moteprofilen Janka Polliani (40) og radioprogramleder Marte Bratberg (29). Og førstnevnte kan fortelle til Se og Hør at hælen på den ene skoen knakk av rett før hun ankom festen.

- Jeg var på vei inn her, så knakk hælen på skoen som jeg egentlig skulle bruke. Det var bare flaks at jeg hadde dette med meg, det skal jeg heretter alltid gjøre, forteller hun.

Pollani avslører videre at hun ikke har brukt lang tid på dagens antrekk, og at hun fant det først frem i dag. Hun påpeker derimot at Bratberg har brukt mye lengre tid på å finne det riktige antrekket til den store motebegivenheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer