- Det går nesten ikke an å beskrive. Det er som ens verste mareritt, der man går inn i et sykt traume, forteller Gabrielle Leithaug, som knakk sammen i gråt etter at "X Factor"-sendingen var over, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
- Det går nesten ikke an å beskrive. Det er som ens verste mareritt, der man går inn i et sykt traume, forteller Gabrielle Leithaug, som knakk sammen i gråt etter at "X Factor"-sendingen var over, til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Knakk fullstendig sammen i tårer

- Det var et helvete å stå der, forteller "X Factor"-deltageren.

Se videointervjuet med Stine Therese og Gabrielle her:
HELLERUDSLETTA (SEHER.NO): Fredag var det klart for den andre finalesendingen av "X Factor" på TV 2, og talentkonkurransen ble sendt live fra Lillestrøm, hvor Seher.no var til stede.
 
Rett etter klokken 22.00 ble det klart at Lise, Shackles, Mari, The Johnsen Sisters, Tommy, Rikke, Chand, No name - No fame og Pernille er videre til neste finalerunde, og dermed måtte Gabrielle og Stine Terese synge på nytt.

Den duellen vant Gabrielle Leithaug (24), selv om det langt fra så slik ut på scenen etter showet. 24-åringen knakk nemlig fullstendig sammen i tårer og stormet av scenen. Til Seher.no legger hun ikke skjul på at det var en enorm påkjenning å stå i den avgjørende duellen.

- Jeg knakk helt sammen. Det var et helvete å stå der, helt forferdelig. Man kan heller ikke tenke for mye på at det er min skyld at Stine nå er ute, sier hun til Seher.no.

Derfor tok også følelsene overhånd for Gabrielle. Selv beskriver hun det hele på følgende måte:

- Det går nesten ikke an å beskrive, faktisk. Det er som ens verste mareritt, der man går inn i et sykt traume. Da jeg skjønte at jeg var videre ble jeg sinnssykt glad, før det plutselig gikk opp for meg at Stine måtte reise hjem, forteller hun.

- Hva er grunnen til at akkurat du havnet i duellen, tror du?

- Jeg håper ikke det er på grunn av stemmen min i hvert fall. Jeg tror nok det har å gjøre med at jeg er litt ute av boksen, og ikke er så a4. Jeg tror jeg skal kjøre safere neste gang, sier hun til Seher.no.

Stine Terese Tinker Julseth, som røk ut av fredagens program, var noe reservert - men ikke slagen - etter at dommen falt. Etterpå brukte hun heller tid på å skryte av de gjenværende deltagerne.

- Jeg kan ikke gjøre annet enn å tenke at de som er igjen er vanvittig flinke, jeg er dritstolt av dem og skal følge dem videre i denne konkurransen, erkjenner Stine, som innrømmer at det var tøft å havne i duell med Gabrielle.

- Jeg fikk en klump i magen, det er jo aldri gøy når man må ut i duell. Men ok, dånn var det, man kan liksom ikke bestemme over de der hjemme.

- Har du grått noen tårer?

- Nei, jeg er ikke så veldig grinete. Men det kan jo hende det kommer noe senere når jeg er alene med familien og sånn. Men ikke foreløpig, smiler den utstemte "X Factor"-deltageren til Seher.no.

"X Factor"-delfinalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00. Har du et tips om deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hælene er hennes største frykt

Se videointervjuet med Stine Terese og Gabrielle her:

[obj:media:8119]