- Knærne mine verker når jeg står opp

George Clooney fikk en ubehagelig overraskelse.

<strong>INNHENTES AV ALDEREN:</strong> George Clooney sier til bladet Hello! at kroppen hans verker hver gang han står opp av senga. Foto: STELLA PICTURES
INNHENTES AV ALDEREN: George Clooney sier til bladet Hello! at kroppen hans verker hver gang han står opp av senga. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren George Clooney - kjent fra blant annet filmen «Ocean's 11» - har i snart 20 år vært kjent som en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer.

Men nå avslører Clooney - som nylig skal ha forlatt skuespilleren Elisabetta Canalis (32) til fordel for den tidligere fribryteren Stacey Keibler (32) - at alderen begynner å sette sine spor på kroppen hans.

Clooney - som nylig fylte 50 år - skal ifølge bladet Hello! blant annet ikke ha like lett for å komme seg opp av senga som sine langt yngre venninner.

- Formen har vært ganske bra så langt, men nå verker knærne mine litt når jeg står opp. Men egentlig, så verker alt når jeg står opp, sier Clooney til bladet.

Skuespiller-veteranen har imidlertid ingen planer om å bremse ned.

- Jeg er glad for å ha overlevd i denne bransjen, fordi det er en lang filtreringsprossess, og mange av oss klarer det ikke.  Det finnes mange mennesker som har startet som skuespillere, men som har måttet ta andre jobber, for å klare å betale regningene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er mer enn en flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer