DRAMATISK BRYLLUP: Solveig Kloppens bryllup fikk en dramatisk opptakt. Foto: NTB scanpix
DRAMATISK BRYLLUP: Solveig Kloppens bryllup fikk en dramatisk opptakt. Foto: NTB scanpixVis mer

Kloppens mamma havnet i koma før bryllupet

TV 2-profilens store dag fikk en dramatisk opptakt.

SEOGHØR.NO: I «Rett fra hjertet» lar Solveig Kloppen (45) vanlige mennesker skinne i rampelyset.

Selv elsker TV 2-stjernen hverdagslivet.

– Jeg er glad når det er god flyt hjemme. Jeg er glad i hverdagen. Den kan gjerne være fylt med fiskeboller, sier TV 2-Solveig med et smil.

Sitt livs kamp

I år har hun vært gift med sin kjære journalistektemann Kjartan Brügger Bjånesøy (45) i 11 år. Sammen har de barna Albert (10) og Klara (7).

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Solveig Kloppen. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Solveig Kloppen. Foto: Se og Hør Vis mer

Da Solveig og Kjartan ble smidd i Hymens lenker på brudgommens hjemplass Austevoll i 2005, var det alt annet enn hverdag.

Ikke et øye var tørt da Solveig ble ført til alteret av sin mor, Bjørg Hjelmstad (80). Hun brukte krykker etter å ha kjempet sitt livs kamp for 13 år siden.

I koma

Bjørg hadde fått en rift i leggen av en tornebusk.

Kort tid etter ble såret infisert av kjøttetende bakterier. Lenge lå hun i koma, og de indre organene sviktet etter tur.

– Selv om jeg var 32 år og på papiret voksen, kjente jeg veldig på at jeg på ingen måte var klar for å miste mammaen min. Heldigvis overlevde hun, sa Solveig til Se og Hør tidligere i år.

NEKTEMANN: - Mannen min og jeg er et godt team, sier TV 2-Solveig om Kjartan Brügger Bjånesøy. De to giftet seg i 2005. Foto: SE OG HØR
NEKTEMANN: - Mannen min og jeg er et godt team, sier TV 2-Solveig om Kjartan Brügger Bjånesøy. De to giftet seg i 2005. Foto: SE OG HØR Vis mer

Ender med gråt

TV 2-stjernen lar seg inspirere av alle de flotte menneskene som byr på seg selv i hjertegode «Rett fra hjertet». Og selvsagt blir hun rørt, slik hun alltid blir på TV-skjermen.

– Mannen min sa klart fraat dette var noe jeg hadde lagt opp til selv. Det er et emosjonelt program, og klart det ender med grining for mitt vedkommende, medgir Solveig lattermildt.

TV-AKTUELLE: Solveig er denne høsten aktuell i TV 2-programmet «Rett fra hjertet» sammen med Samuel Massie. Her er de på kanalens høstlansering i Bergen. Foto: Andreas Fadum
TV-AKTUELLE: Solveig er denne høsten aktuell i TV 2-programmet «Rett fra hjertet» sammen med Samuel Massie. Her er de på kanalens høstlansering i Bergen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tenkte han var kjekk og sjarmerende