FLYTTER UT: Under innspillingen av TV2-programmet «En kveld hos Kloppen» flytter familien midlertidig ut fra hjemmet de deler på Tåsen i Oslo. Her er Solveig og ektemannen Kjartan Brügger Bjanesøy under premieren på filmen «Welcome to Norway» i mars i år.  Foto: Andreas Fadum
FLYTTER UT: Under innspillingen av TV2-programmet «En kveld hos Kloppen» flytter familien midlertidig ut fra hjemmet de deler på Tåsen i Oslo. Her er Solveig og ektemannen Kjartan Brügger Bjanesøy under premieren på filmen «Welcome to Norway» i mars i år. Foto: Andreas FadumVis mer

Kloppens familie flyttet ut

Solveig Kloppens familie må flytte ut av huset under innspillingen av «En kveld hos Kloppen».

SEOGHØR.NO: Solveig Kloppen (44) er en av TV 2s mest populære programledere. Nå er hun hyperaktuell i «En kveld hos Kloppen», hvor hun inviterer kjendiser hjem til seg på fest i huset på Tåsen. Kloppen byr på seg selv og mener det er en fordel å filme hjemme.

- Det er en stor fordel at opptakene blir gjort hjemme hos oss. Da senker gjestene skuldrene, og stemningen blir lettere. Mange har spurt meg: «Hadde det ikke vært lettere å gjøre dette i studio?». Jeg tror ikke det hadde blitt det samme resultatet, sier programlederen til Se og Hør.

Det spesielle TV-konseptet har ført til at ektemannen Kjartan Brügger Bjanesøy og barna Albert og Klara må flytte ut under innspillingen. På spørsmål om hva familien synes om at programmet spilles inn i deres hjem, innrømmer Solveig at ikke alle er like fornøyde.

- For å være helt ærlig så synes de det er sånn passe. De må flytte ut i perioder hvor opptakene pågår, siden det er for mye å rigge opp og ned mellom opptakene. Så vi leier en leilighet i nærheten. Det må kunne beskrives som et i-lands problem. Vi har ingen grunn til å klage, sier Kloppen.

Nå håper hun at både TV 2 og seerne vil bli invitert hjem til henne igjen - og at det blir flere sesonger av programmet.

HJEMME HOS: I programmet «En kveld hos Kloppen» inviterer Solveig Kloppen andre kjendiser hjem på middag. Her med Hanne Kristin Rohde, Hanne Sørvaag og Einar Tørnquist i andre sesong av programmet.  Foto: En kveld hos Kloppen, ses2, ep5
HJEMME HOS: I programmet «En kveld hos Kloppen» inviterer Solveig Kloppen andre kjendiser hjem på middag. Her med Hanne Kristin Rohde, Hanne Sørvaag og Einar Tørnquist i andre sesong av programmet. Foto: En kveld hos Kloppen, ses2, ep5 Vis mer

Som travel karrierekvinne og tobarnsmor har Solveig mange jern i ilden, og da hender det hun glemmer enkelte merkedager. I fjor fortalte hun til VG at hun glemte sin egen bryllupsdag med Kjartan - som hun i år har vært gift med i ti år.

- Kjartan sto opp tidlig og sa jeg kunne ligge til han vekket meg. Og da fikk jeg gave og roser, og jeg var helt uforberedt. Men han er ikke typen som blir sur. Vi er et godt team. Det er god flyt i hverdagen, og det gjør meg glad, fortalte programlederen til VG.

LES OGSÅ: Diktet opp falsk fortid