BARMFAGER: Det er ikke første gang den svenske programlederen viser litt kløft. Også på dette bildet fra 2006 viser Gry frem kløften. Foto: Stella Pictures
BARMFAGER: Det er ikke første gang den svenske programlederen viser litt kløft. Også på dette bildet fra 2006 viser Gry frem kløften. Foto: Stella PicturesVis mer

Kløften som splitter svenskene

Denne utringningen skaper debatt hos vårt blå-gule broderfolk.

SEHER.NO: Er denne kjolen fin eller er utringningen som følger med den altfor hard kost for svenske TV-tittere en lørdag kveld?

Det spør nå svenskene seg, etter at programleder Gry Forssell (35) dukket opp i denne svært så avslørende kjolen i musikkprogrammet "Körslaget" på TV4 lørdag.

Kjolen med tilhørende kløft deler Sverige, og det hagler både ris og ros over programlederens utfordrende TV-bekledning. Men selv tar hun kommentarene med knusende ro.

- Nei. Kjolen er fin. Folk får synes som de vil.

- Noen sier at man kunne se brystvortene mine, men det er bare ønsketenkning - jeg brukte klistrelapper, sier Gry Forssell til Expressen.se.

TV-kanalen som sendte programmet ønsker ikke å ta noe standpunkt i debatten rundt Grys kjole.

- Det er ikke forbudt med utringning på TV4. Mange så på lørdag og reaksjonene er et tegn på at det finnes engasjement. Jeg beklager om folk blir ille berørt, men synes ikke det er så mye å ta på vei for, sier kanalens programdirektør Fredrik Arefalk.

Hva synes du om Gry Forssells utringning? Stem til høyre!

TA TESTEN: Hva slags kløft er dette?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.