MYE SPRØTT: Blant tingene deltagerne må gjøre i første episode, er å hoppe på vegger iført klisterdrakter.  Foto: TV3
MYE SPRØTT: Blant tingene deltagerne må gjøre i første episode, er å hoppe på vegger iført klisterdrakter. Foto: TV3Vis mer

- Klodens villeste tv-underholdning

Eggkasting, melbading og vegghopping er bare litt av moroa TV3 nå setter igang med...

SEHER.NO: Søndag kl. 20.00 er det duket for ellevill tv-underholdning, når TV3 har premiere på det de omtaler som "klodens villeste tv-underholdning" - deres nye realityserie "Hjelp jeg er med i et japansk gameshow!".

I serien møter man åtte nordmenn, som har blitt fraktet til Tokyo i Japan uten den fjerneste anelse om hva de skal begi seg ut på.

Se videoklipp fra showet, samt bilder av de åtte deltagerne lenger ned!

Og det er en riktig så forfjamset gjeng som lander i Asia etter å ha forlatt Gardermoen lufthavn i Oslo.

I TV Tokyos studioer står nemlig den spinnville gameshow-verten Rome Kanda klar til å dytte den norske gjengen ut i en haug fullstendig gale og hysterisk morsomme japanske showkonkurranser, som da gjerne involverer ting som melbading, eggkasting og vegghopping.

Nordmennene må så konkurrere mot hverandre og med hverandre, i tillegg må de lære seg flere tradisjonelle og relativt obskure sider ved den japanske tradisjonen og kulturen - noe som viser seg å bli et stort kultursjokk for de trauste nordmennene...

Den som står igjen helt til sist får imidlertid en flott premiere bestående av to scootere, en lukrativ reise til Japan, samt to millioner japanske yen.

Programleder for "galskapen" er 26 år gamle Sigrid Louise Gundersen. Gundersen ble headhuntet til jobben i Japan, da hun selv har bodd der i to år og er flytende i språket.

Og selv om hun egentlig var travelt opptatt med å ta en dobbel mastergrad i internasjonal business, klarte ikke 26-åringen å si nei til tilbudet.

Gundersen tror det kan bli en stor utfordring for deltagerne å være med på showet og bo i Tokyo, for hverdagslivet er ganske så annerledes enn show-virkeligheten.

- Kroppsspåket er mye viktigere i Japan enn i Norge, og man må tilpasse hvor dypt man bukker til hvem man står overfor. Jeg blir fornærmet om noen peker på meg med spisepinnene, har 26-åringen uttalt til Dagbladet.

Programlederen selv hadde det likevel fryktelig morsomt under innspillingen, og tror nordmenn her hjemme også vil le godt.

- Det er lenge siden jeg har ledd så så mye og så godt. En gang fikk jeg skikkelig latterkrampe. Jeg kan ikke si alt som skjedde, siden det kommer på TV. Men det var et show med utkledde hunder. En mini Greyhound med olabukse. Da tenkte jeg "hva er det jeg er med på?" har ungjenta sagt til ukebladet På TV.

"Hjelp jeg er med i et japansk gameshow!" har premiere søndag 8. februar kl. 20.00!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg ser aldri på tv!

Se videoklipp fra showet, samt bilder av de åtte deltagerne nedenfor:

[obj:media:7465]


PROGRAMLEDER: Rome er programleder for det japanske gameshowet. Foto: TV3
ELLEVILLT: Japanerne går helt av hengslene over nordmennene som skal konkurrere... Foto: TV3
DELTAR: Erlend Pedersen - 25 år fra Oslo. Foto: TV3
DELTAR: Anette Lillebill Moe - 20 år fra Bærum. Foto: TV3
DELTAR: Nicolai Abrahamsen Lopez - 21 år fra Skien. Foto: TV3
DELTAR: Jane Linn Gjestland - 29 år fra Sandnes.
DELTAR: Thomas Van Bau Harbakk - 35 år fra Oslo.
DELTAR: Geir S. Arnesen - 37 år fra Risør. Foto: TV3
DELTAR: Natale Hugvik - 27 år fra Oslo. Foto: TV3
DELTAR: Heidi Kristoffersen - 25 år fra Jessheim. Foto: TV3