Kliss naken Triana vekker sterke reaksjoner

- Det hele er komisk, mener Rød Ungdom.

KLISS NAKEN: Fredag får nordmenn se en splitter naken Triana Iglesias io gigantformat blant annet på Oslo City-fasaden. Foto: Reebok
KLISS NAKEN: Fredag får nordmenn se en splitter naken Triana Iglesias io gigantformat blant annet på Oslo City-fasaden. Foto: Reebok Vis mer
SEHER.NO: Fredag blåses en splitter naken Triana Iglesias (29), kun iført joggesko, opp i gigantformat på blant annet fasaden på kjøpesenteret Oslo City. Joggeskoprodusenten Reebok er de som står bak kampanjen.

Alle er ikke like fornøyd med hvordan Triana fronter skoprodusenten. Ifølge Dagbladet leverer Rød Ungdom fredag en formell klage, der de krever kampanjen fjernet allerede før den er kommet igang.
 
- Det hele er komisk. Det er ikke noen sammenheng mellom å ha en kliss naken modell og å selge sko. Man kan lure på hvor dårlige skoene er når Reebok trenger en naken glamourmodell for å selge dem, mener leder i Rød Ungdom, Iver Johansen Aastebøl, som beskriver kampanjen som «kynisk og dobbeltmoralsk», til Dagbladet.

Aastebøl hevder at Reebok her bryter markedsføringsloven ved å utnytte en kvinnes kropp. Det er Sigurd Granmark, leder for Reebok Norge, ikke enig i.
 
- Vi ønsker selvsagt blest rundt kampanjen. Når vi bruker Triana, som er en vakker dame med vakker kropp, er det innertier i forhold til budskapet, sier Granmark til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De er ikke nakne, hvorfor tror du det?