Kliss naken i sjokkvideo

Lady Gagas nye video overrasker fansen.

ABRAMOVIC METODEN: Lady Gaga kler seg naken i en ny video laget for å støtte opp under den spesielle Abramovic metoden. Stuntet har fått blandet mottagelse hos fansen.
ABRAMOVIC METODEN: Lady Gaga kler seg naken i en ny video laget for å støtte opp under den spesielle Abramovic metoden. Stuntet har fått blandet mottagelse hos fansen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Lady Gaga (27) har lagt en tøff tid bak seg.

I vinter måtte hun avlyse verdensturnéen sin grunnet en leddhinnebetennelse og en påfølgende hofteoperasjon. Men nå er snart aktuell med sitt nye album «ARTPOP».

Det er derimot ikke for musikken den eksentriske popstjernen nå skaffer seg oppmerksomhet.

Gaga la nylig ut en video på Facebook der hun utøver en form av sang kalt «Abramovic-metoden». I videoen ser man popstjernen gå gjennom flere forskjellige «faser», før hun til slutt ender opp kliss naken foran kamera.

Metoden skal være utviklet for å sette fokus på menneskets fysiske og mentale helse på det aktuelle tidspunktet.

Videoen har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier. Enkelte av Gagas fans syns stuntet var kult, men de aller fleste lurer nå på om sangeren har mistet vettet.

- Herregud! Hva var det jeg nettopp så?, skriver en norsk Gaga-fan på sangstjernens Facebook-side.

«ARTPOP» er Lady Gagas tredje soloalbum og er ute i butikkhyllene 11.november. Den første singelen heter Applause og slippes 19.august.

SE VIDEO:


LES OGSÅ:  Lady Gaga er tilbake i gammel form


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer