Kliss lik sin berømte pappa

Men høyden har ikke sønnen til Michael J. Fox arvet etter faren.

FAMILIEN: Michael J. Fox med kona Tracy Pollan, sønnen Sam Fox og tvillingdøtrene Schuyler Fox og Aquinnah Fox var tilstede under «A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinsons»-tilstelningen i New York helgen som var. Foto: All Over Press
FAMILIEN: Michael J. Fox med kona Tracy Pollan, sønnen Sam Fox og tvillingdøtrene Schuyler Fox og Aquinnah Fox var tilstede under «A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinsons»-tilstelningen i New York helgen som var. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er ikke hver dag skuespiller Michael J. Fox (47) viser frem familien sin offentlig. Men når det er snakk om en god sak, stiller de selvfølgelig velvillig opp.

I helgen som var gjestet nemlig kona Tracy Pollan (51), sønnen Sam (22) og tvillingdøtrene Aquinnah og Schuyler (16) sin ektemann og fars event «A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinsons».

I 1998 avslørte «Tilbake til fremtiden»-skuespilleren at han lider av den grusomme sykdommen parkinson, som i 2000 tvang ham til å legge skuespillerkarrieren på hylla. Siden den gang har han skrevet flere bøker og holdt utallige foredrag om sykdommen.

- Det har vært en fantastisk reise. Det tok en stund før jeg forsto at livet fremdeles er fylt med uante muligheter, men da jeg forsto det begynte så mange gode ting å skje, forteller 47-åringen til nettstedet People.

Det var ikke bare pappa Michael som stjal oppmerksomheten da han utover kvelden spilte gitar på scenen, men også den 22 år gamle sønnen Sam fikk alle øyne rettet mot seg. Han er nemlig sin far opp av dage utseendemessig - vel, utenom én ting - den lange gutten har nemlig ikke arvet høyden etter sin far... som er et par hoder lavere enn sin søte sønn.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kelly Brook la ut nakenbilde av seg selv på Twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer