Lily James:

Kliss lik «Baywatch»-stjernen

Skuespillerduo setter fyr på nettet med nye bilder.

SER DU HVEM DETTE ER?: En serie basert på Pamela Anderson og Tommy Lees sextape kommer til høsten. Førstnevnte spilles av Lily James som her er i karakter. Foto: Hulu
SER DU HVEM DETTE ER?: En serie basert på Pamela Anderson og Tommy Lees sextape kommer til høsten. Førstnevnte spilles av Lily James som her er i karakter. Foto: Hulu Vis mer
Publisert

I fjor høst var «Mamma Mia»-stjernen Lily James (32) hovedrollen i en utroskapsskandale fra virkeligheten da hun ble tatt på fersken med godt gifte Dominic West (51) under en helgetur til Roma.

West har nemlig vært gift med Catherine FitzGerald (49) siden 2010 - og ingen skilsmisse var offentliggjort på tidspunktet.

Om en ny rolle, riktignok på skjermen, kan sørge for at ovennevnte hendelse går i glemmeboken gjenstår å se, men allerede nå kan det se ut til at fansen er villig til å se forbi James og Wests lille eventyr.

I helgen ble det nemlig delt et nytt bilde av Lily James og skuespiller Sebastian Stan (38) hvor de begge var slående like «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (53) og Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (58).

Ifølge HuffPost dreier det hele seg om den nye Hulu-serien «Pam and Tommy». Serien, som slippes senere i år, skal etter alt å dømme handle om sextapen Anderson og Lee filmet under bryllupsreisen sin.

Paret, som giftet seg i 1995, men gikk hver til sitt tre år senere, fikk to sønner sammen.

Kliss lik stjernene

Selv om verken Anderson eller Lee skal medvirke i serien, kunne det likeså godt ha vært dem som spilte rollene som seg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer