Lily James:

Kliss lik «Baywatch»-stjernen

Skuespillerduo setter fyr på nettet med nye bilder.

SER DU HVEM DETTE ER?: En serie basert på Pamela Anderson og Tommy Lees sextape kommer til høsten. Førstnevnte spilles av Lily James som her er i karakter. Foto: Hulu
SER DU HVEM DETTE ER?: En serie basert på Pamela Anderson og Tommy Lees sextape kommer til høsten. Førstnevnte spilles av Lily James som her er i karakter. Foto: Hulu Vis mer
Publisert

I fjor høst var «Mamma Mia»-stjernen Lily James (32) hovedrollen i en utroskapsskandale fra virkeligheten da hun ble tatt på fersken med godt gifte Dominic West (51) under en helgetur til Roma.

West har nemlig vært gift med Catherine FitzGerald (49) siden 2010 - og ingen skilsmisse var offentliggjort på tidspunktet.

Om en ny rolle, riktignok på skjermen, kan sørge for at ovennevnte hendelse går i glemmeboken gjenstår å se, men allerede nå kan det se ut til at fansen er villig til å se forbi James og Wests lille eventyr.

I helgen ble det nemlig delt et nytt bilde av Lily James og skuespiller Sebastian Stan (38) hvor de begge var slående like «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (53) og Mötley Crüe-trommis Tommy Lee (58).

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Ifølge HuffPost dreier det hele seg om den nye Hulu-serien «Pam and Tommy». Serien, som slippes senere i år, skal etter alt å dømme handle om sextapen Anderson og Lee filmet under bryllupsreisen sin.

Paret, som giftet seg i 1995, men gikk hver til sitt tre år senere, fikk to sønner sammen.

STJERNEPAR: Tommy Lee og Pamela Andersons forhold skal nå bli serie. Foto: REX / NTB
STJERNEPAR: Tommy Lee og Pamela Andersons forhold skal nå bli serie. Foto: REX / NTB Vis mer

Kliss lik stjernene

Selv om verken Anderson eller Lee skal medvirke i serien, kunne det likeså godt ha vært dem som spilte rollene som seg selv.

Lily James har blant annet delt et bilde av seg selv i kostyme på Instagram, og likheten med Pamela Anderson er slående. Hun har også lagt ved et av sistnevntes sitater:

«Det er flott å være blond. Med lave forventninger er det lett å overraske folk».

I kommentarfeltet koker det over av meldinger om hvor lik hun er «Baywatch»-stjernen. Det samme gjør det i ulike kommentarfelt på Sebastian Stans Instagram-profil. Han har delt flere bilder med følgerne sine.

Ifølge HuffPost skal også Seth Rogen (39) medvirke i serien som Rand Hauthier, personen som stjal og lekket sexvideoen.

Brøt tausheten

Serienyheten kommer bare få dager etter at skuespiller Lily James i et intervju med The Guardian, «svarte» på ryktene om henne og Dominic West - et halvt år etter skandalen.

Hun ble nemlig spurt rett ut om mediastormen hun fant seg i forrige høst, etter at ryktene om en affære først begynte å svirre.

- Hvordan var det?, spurte journalisten.

- Ah, jeg er ikke helt villig til å snakke om det. Det er mye å si, men ikke nå, er jeg redd, svarte hun kryptisk, uten å ville utdype noe mer.

Dette var første gang skuespilleren har kommentert utroskapsryktene offentlig. Dominic West gjorde imidlertid det allerede i dagene etter at bildene begynte å sirkulere på nettet.

BAYWATCH: Donna D'Errico sjarmerte gutter og jenter i senk gjennom rollen sin som Donna Marco gjennom to sesonger, men de siste åra har hun ikke kapret de største rollene i Hollywood. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg ble kvalm av meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer