Klippet seg kort før fødselen

Høygravide Scarlett Johansson forbereder seg på mammalivet.

SEOGHØR.NO: Om ikke lenge blir Scarlett Johansson (29) mamma for første gang, når barnet hun venter med forloveden Romain Dauriac (32) kommer til verden.

Den høygravide skuespilleren er godt i gang med forberedelsene til det nye livet som småbarnsmor. Selv frisyren har blitt ny før den forestående fødselen!

Tirsdag viste hun seg med praktisk bobsveis under en bytur i New York med forloveden.

Den nye klippen er kort i nakken med tung lugg. Som nybakt mamma vil hun nok sette pris på den røffere looken, som krever langt mindre stell enn de lange, bølgende lokkene hun hadde tidligere.

SKIFTER STIL: I mars i år hadde Scarlett Johansson langt, blondt hår.  Noen uker senere ble det rødbrunt. I mai klippet hun av håret over skulderen. Og nå har hun altså vært hos frisøren igjen.  Foto: All Over Press
SKIFTER STIL: I mars i år hadde Scarlett Johansson langt, blondt hår. Noen uker senere ble det rødbrunt. I mai klippet hun av håret over skulderen. Og nå har hun altså vært hos frisøren igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Hittil i år har Scarlett hatt fire forskjellige frisyrer. Hun startet året som gylden blondine. Så farget hun håret i en rødbrun kastasjefarge. I mai klippet hun av håret over skuldrene. Og nå har hun altså blitt platinablond og korthåret.

«Caption America»-skuespilleren har ennå ikke offentlig bekreftet at hun er gravid. Men babymagen var godt synlig under hennes sorte snekkerbukse på gata i New York. Ifølge amerikanske medier har hun termin nå på sensommeren.

GRAVIDBUKSE: Scarlett Johansson har gjort sitt beste for åskjule gravidteten, men nå er babymagen godt synlig. Tirsdag viste hun fram sin nye sveis i New York.  Foto: All Over Press
GRAVIDBUKSE: Scarlett Johansson har gjort sitt beste for åskjule gravidteten, men nå er babymagen godt synlig. Tirsdag viste hun fram sin nye sveis i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Alt tyder på at graviditeten er planlagt. Allerede i desember fortalte Scarlett om sitt ønske om å bli mamma.

– Jeg vil veldig gjerne ha min egen familie, det ville vært koselig. Det sies at man aldri finner det rette tidspunktet å bli foreldre på, men jeg tror det må planlegges som alt annet, sa hun til avisa Daily Mail.

SNART FORELDRE: Scarlett og Romain venter sitt første barn sammen. Foto: PDN/VILLARD/SIPA/All Over Press
SNART FORELDRE: Scarlett og Romain venter sitt første barn sammen. Foto: PDN/VILLARD/SIPA/All Over Press Vis mer

Scarlett og Romain har vært sammen siden høsten 2012, etter at skuespilleren avsluttet sitt ett år lange forhold til forretningsmannen Nate Naylor.

Fra 2008 til 2011 var Johansson gift med Ryan Reynolds (37). Han er i dag gift på nytt med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (26).

Til tross for at Scarlett og Romain er forlovet, fortalte 29-åringen nylig at hun ikke kommer til å stå brud med det første.

Jeg driver ikke på med bryllupsplanlegging. Jeg tror jeg vil ta det rolig i forhold til disse tingene når alt støyet legger seg. Jeg føler ikke at jeg trenger å haste inn i den delen av livet mitt. Jeg kan bare la det skje naturlig. Nå føler jeg for å nyte livet og ta det med ro. Det fungerer for oss, sa hun i januar.

LES OGSÅ: - Jeg vil ha både i pose og sekk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.